Znam na koji mislis.spacebound wrote: 23 Aug 2020, 17:32Znam da ce se sad forumasi uvrijediti, ali to su rezultati istrazivanja. U Kazahstanu je problem silovanja jako veliki problem i cesta su grupna silovanja. Tim povodom je napravljeno istrazivanje i 8 od 10 muskaraca se izjasnilo da bi silovali kada ne bi uslijedila kazna za to.MunDzi wrote: 23 Aug 2020, 17:20
Malo mi cudno da se nadje 30 likova na jednom mjestu a koji bi spadali u jednu od gore pobrojanih kategorija.
Prije ce biti da se radi o "regularnim" muskarcima koji su mrtvi pijani, zeljni da ga nekom kako se to popularno forumski kaze "turi", dobili priliku da ima zenska mortus pijana koja se i ne moze usprotiviti, poslagale se sve kockice da mogu da "taru" i eto silovanja.
To je ono kad se nadjes u pogresno vrijeme, na pogresnom mjestu.
U svakom slucaju, zakon bi trebao biti rigorozan prema silovateljima bez obzira ako je proizaslo iz pijanstva.
Nemoj piti ako ti skodi.
Koliko god da su bili pijani, ipak su bili u stanju da obave taj fizicki proces. Stojati u redu i cekati svoj termin za silovanje moze uraditi jedino muskarac koji je dno dna.![]()
Ima i dobar i jako mucan onaj film sa Jodie Foster.
Kad je ona silovana na fliper masini ?
Odlican film.