aj

al znas kake si ti qrate srece sace
moongeee postavit samo taki atribut
al aj aj... nemoj da te ja zapricavam eto
samo nemoj kasnije da te nisam upozoravo

Moderator: VIP
aj
ElTriconi wrote: 23 Aug 2020, 15:02Radi des maraka da izadjes u avazu ko lopov, bizi goniSibila wrote: 23 Aug 2020, 14:48 idem malo poslije u taj dzambo jel....velik je itd...ima kao svega.....bila sam dva puta samo...
kontam kakve su sanse da maznem neku sitnicu sebi...
kad budem ulazila bas cu pokusati da vidim gdje im i kako stoje kamere itd...
cim one po d-mu i c -mu prate musterije u stopu ..znaci krade se uveliko...![]()
sta se nisi raspitala za kvart prije no si uzela stan draga ?Merlin246 wrote: 24 Aug 2020, 00:30 Kako sam se zajebala sto se tice ovog kvarta.. ovde opce nije sigurno. Meni od stanice u bana do stana ima 8 minuta pjeske.. od autobusne stanice do stana isto 8-9 min.. ulicice u koje udjes su nekako malo puste navecer, nigdje zive duse. Sad izasla iz u bana neki likovi u parku pored, ima ih mozda 20-ak smiju se nesto, zvizde.. Nisam ni pogledala samo sam isla pravoo da sto prije do stana dodjem.. I ti neki likovi se uvijek skupljaju tu, narkomani, alkoholicari..Boga pitaj sta rade sve tu.. Neke izbjeglice![]()
Po danu sve ok fino mirno mjesto.. al navecer kad se vracam bas je strasnoo jer se tako oduzi dok idem do stana i pogotovo kad izadjem s glavne ceste u svoju ulicu..![]()
Stricevka mi je u Minhenu od kad se rodila.. Zna svaki dio grada poprilicno.. Dosla je samnom ovde prije nego sto sam uselila, provela me autom sve mi pokazala gdje je sta i da vidim kako je.. Da je opasno valjda bi me upozorila i znala bi za to.. po danu je to najnormalnije mjesto, preko puta djeciji vrtic, park, bas mirno i lijepo.. Al nisam do sada ni vracala se navecer sama, prvi put primjecujem neke stvari.Zanki wrote: 24 Aug 2020, 00:33sta se nisi raspitala za kvart prije no si uzela stan draga ?Merlin246 wrote: 24 Aug 2020, 00:30 Kako sam se zajebala sto se tice ovog kvarta.. ovde opce nije sigurno. Meni od stanice u bana do stana ima 8 minuta pjeske.. od autobusne stanice do stana isto 8-9 min.. ulicice u koje udjes su nekako malo puste navecer, nigdje zive duse. Sad izasla iz u bana neki likovi u parku pored, ima ih mozda 20-ak smiju se nesto, zvizde.. Nisam ni pogledala samo sam isla pravoo da sto prije do stana dodjem.. I ti neki likovi se uvijek skupljaju tu, narkomani, alkoholicari..Boga pitaj sta rade sve tu.. Neke izbjeglice![]()
Po danu sve ok fino mirno mjesto.. al navecer kad se vracam bas je strasnoo jer se tako oduzi dok idem do stana i pogotovo kad izadjem s glavne ceste u svoju ulicu..![]()
a mozda su kvartovski momci koji uvijek tako po noci, ne mora znaciti da su agresivni
kad radis te druge smjene oblaci se sporcki malo razbacano, i malo brzim korakom prema doma, nema ti draga sve mi je jasno, ja godinama tako duramMerlin246 wrote: 24 Aug 2020, 00:38Stricevka mi je u Minhenu od kad se rodila.. Zna svaki dio grada poprilicno.. Dosla je samnom ovde prije nego sto sam uselila, provela me autom sve mi pokazala gdje je sta i da vidim kako je.. Da je opasno valjda bi me upozorila i znala bi za to.. po danu je to najnormalnije mjesto, preko puta djeciji vrtic, park, bas mirno i lijepo.. Al nisam do sada ni vracala se navecer sama, prvi put primjecujem neke stvari.Zanki wrote: 24 Aug 2020, 00:33
sta se nisi raspitala za kvart prije no si uzela stan draga ?
a mozda su kvartovski momci koji uvijek tako po noci, ne mora znaciti da su agresivni
Jos ja nekada cu raditi nocne, sutra oko 10 tek dolazim s posla.. bas zajebano
Pitaj policajce. Objasni im da si tek doselila, sta si vidjela i reci da te strah.
Pametno bas, mogla bi..Od njih cu dobiti sigurno neke informacije tocnije dal je ovde sigurno il nije i imaju li barem ikakve kamere tu.. i kako se opce te budale smiju tako sastajati tu ispred u bana bas i uznemiravati ljude tako
Dobices puno vise nego mislis. Jesil imala do sada Kontakt ovdje sa policijom?Merlin246 wrote: 24 Aug 2020, 00:49Pametno bas, mogla bi..Od njih cu dobiti sigurno neke informacije tocnije dal je ovde sigurno il nije i imaju li barem ikakve kamere tu.. i kako se opce te budale smiju tako sastajati tu ispred u bana bas i uznemiravati ljude takoDuminjo wrote: 24 Aug 2020, 00:47
Pitaj policajce. Objasni im da si tek doselila, sta si vidjela i reci da te strah.![]()
Nisam, sto?Duminjo wrote: 24 Aug 2020, 00:51Dobices puno vise nego mislis. Jesil imala do sada Kontakt ovdje sa policijom?Merlin246 wrote: 24 Aug 2020, 00:49
Pametno bas, mogla bi..Od njih cu dobiti sigurno neke informacije tocnije dal je ovde sigurno il nije i imaju li barem ikakve kamere tu.. i kako se opce te budale smiju tako sastajati tu ispred u bana bas i uznemiravati ljude tako![]()
Zato sto nasa policija i ova ovdje ne mogu u istu rečenicu uopste.
Matere mi ja vise bez noza u torbi ne idem na posao ni nigdje.. Bar cu se sigurnije osjecati. A policiju cu sigurno obavjestiti. Nek im bar zabrani da se tu skupljaju, nek idu negdje drugo
Popit, jasta.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest