Ojebote

Moderator: spacebound
Moguce da jesam. Cekam da vidim.Nora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 01:51Boga mi si se zaletila.
Fufe tol'ko da dadne ima, a sad, je l' dao ....
Naravno da si se zaletilaLavlje_srce wrote: 24 Aug 2020, 01:57Moguce da jesam. Cekam da vidim.Nora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 01:51
Boga mi si se zaletila.
Fufe tol'ko da dadne ima, a sad, je l' dao ....
Fuddo wrote: 24 Aug 2020, 01:58Naravno da si se zaletila
Fufe razbio babinih pet ganc novih bemveova a da ne dadne deset milja za dzamiju u Bosni![]()
Pa ne znam. Ako pričaš da ti je neka prilazila sa takvom pričom, odbijes k'o sto bi i muškarca koji ti se ne sviđa odbila.Nora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 01:54Ih, nisi ti, dugo sam ja studirala te SJW stvarčice.Socrates wrote: 24 Aug 2020, 01:53
Pa sta je skandalozno u svemu tome? Kako se oni dotiču mog ili tog života?
I ja nikad nisam čuo ovo o transfobiji.![]()
Niko i ne obraća previše pažnju.
Hoće da je non-binary, (ona specifična grupa koja nema roda) i da je u isto vrijeme lezbejka. Jer .. logika![]()
Ma ne lično iskustvo.Socrates wrote: 24 Aug 2020, 02:00Pa ne znam. Ako pričaš da ti je neka prilazila sa takvom pričom, odbijes k'o sto bi i muškarca koji ti se ne sviđa odbila.Nora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 01:54
Ih, nisi ti, dugo sam ja studirala te SJW stvarčice.
Hoće da je non-binary, (ona specifična grupa koja nema roda) i da je u isto vrijeme lezbejka. Jer .. logika![]()
Ako te je ogovarala zbog toga, onda to nije zato što je trans or whatever nego sto je takva (losa) osoba. Baš kao i svaki muškarac koji te ogovara zato.što si ga odbila.
Bezis Tanja
To je sad moderno. Ako kazes zena onda vrijedjas one koji su zarobljeni u zenskom tijeluNora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 01:32 E čuj osoba koja ima menstruaciju, otkad je to osoba, insan, pih ..
evo i nene tereze
Ma vičem, otkad je to neko ko ima menstruaciju osoba, to je tamo neka ba vrsta, kakva osobainsomnia wrote: 24 Aug 2020, 02:04To je sad moderno. Ako kazes zena onda vrijedjas one koji su zarobljeni u zenskom tijeluNora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 01:32 E čuj osoba koja ima menstruaciju, otkad je to osoba, insan, pih ..
Ne bezim ja, pobegao je Fufe, a ja sutra radim.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests