I tradicionalno voli male djecacice
Tradicionalna porodica
Moderator: spacebound
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2301 times
- Been thanked: 5599 times
- Status: Offline
Re: Tradicionalna porodica
Fuck you a friendly note to start the day
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
sam pojam seksulanosti je drugacije povijesno tretiran ,
nekad se pederastija , prakticirala od strane bogatih muskaraca viseg drustvenog statusa sa djecacima, dovoljno mladimm da je imalo i oblike pedofilije ,a bome i silovanja, jer nije svako musko dijete bilo hommoseksulano orijentirano
homo brakovi doslovno imitaraju monogmani hetero brak , cak su u istoj zajednici pristuni elemenit zenske i muske dominancije partnera
sve sto odudarad od heteroseksulanosti jeste poremecaj , ne znam, sto tu nije jasno , ali isti pormeceaj ne utjece negativno na ostatak populacije , osim u radilanim potezima danasnjice
nekad se pederastija , prakticirala od strane bogatih muskaraca viseg drustvenog statusa sa djecacima, dovoljno mladimm da je imalo i oblike pedofilije ,a bome i silovanja, jer nije svako musko dijete bilo hommoseksulano orijentirano
homo brakovi doslovno imitaraju monogmani hetero brak , cak su u istoj zajednici pristuni elemenit zenske i muske dominancije partnera
sve sto odudarad od heteroseksulanosti jeste poremecaj , ne znam, sto tu nije jasno , ali isti pormeceaj ne utjece negativno na ostatak populacije , osim u radilanim potezima danasnjice
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3805 times
- Been thanked: 6979 times
- Status: Online
Tradicionalna porodica se mjenja kao i vrijeme..
Ono sto je bilo jucer, danas vise nije..
I dobro je tako..inace bi jos tapkali u mjestu...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
-
Venera
- Seksologinja

pa danas vec imamo hetero brakove koji nisu zakonom obiljezeni , ali dovoljno zive zajedno , i pod odredjenim zakonima su tretirani kao u brakuanimals wrote: 24 Aug 2020, 12:06 Tradicionalna porodica se mjenja kao i vrijeme..
imamo pociju otovrenih brakova , sto je u sutini forma poligmanog braka
ne znam, kako mislis da se mijenja kroz vrijeme, jer svedosdadasnje forme braka su jos u upotrebi , a nove forme nastaju pod utjecjaem ekonomskih politckih normi
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
A sta je sa matrijahatom u Mosuo, Kina. 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Matan
- Sila nečista

Pa i nema vise tradicionalne, samo sjecanja ostala..jelena... wrote: 24 Aug 2020, 12:08 Hm...tradicija je podefiniciji nešto što se baš...i ne mijenja...
- Heidi
- Forum [Bot]
Tradicija je usmena predaja znanja, vještina, načina ponašanja i običaja unutar jedne kulture ili grupe ljudi.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Mislim da je to samo kontriranje tvrdnjama da je djetetu bolje u sirotištu nego da ga odgajaju 2 mame ili tate. Ništa nije isključivo ni sa jedne strane, ali protivnici gay brakova i usvajanja djece izjednačuju gay parove koji žele djecu sa pedofilima i po njihovom bolje im je bilo gdje nego da ih odgaja “takva” porodica. Otud i taj revolt i kacenje tako ružnih stvari tradicionalnim porodicama. Bar po mom mišljenju. Ono bolje i tata alkos, nego tata “peder”....Nora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 11:51 Ono što je ružno i što je neprihvatljivo za mene, jeste što se uz pojam tradicionalne porodice odmah kače stvari poput : muž mlati ženu, žena je domaćica i sve sama radi i odgaja djecu, dok on sjedi u kafani, itd. Tako glupe pretpostavke se koriste da se diskredituje pojam "tradicionalnog".
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1444 times
Nemojmo generalizovati u jednom smijeru samo .... ima tu svega i smuške i s ženske strane .... od tebe barem očekujem da budeš realna .... nisu samo muškarci ti koji zlostavljaju i koji su loša strana u braku .....Nora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 11:51 Ono što je ružno i što je neprihvatljivo za mene, jeste što se uz pojam tradicionalne porodice odmah kače stvari poput : muž mlati ženu, žena je domaćica i sve sama radi i odgaja djecu, dok on sjedi u kafani, itd. Tako glupe pretpostavke se koriste da se diskredituje pojam "tradicionalnog".
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Heidi
- Forum [Bot]
edo_79 wrote: 24 Aug 2020, 12:15Nemojmo generalizovati u jednom smijeru samo .... ima tu svega i smuške i s ženske strane .... od tebe barem očekujem da budeš realna .... nisu samo muškarci ti koji zlostavljaju i koji su loša strana u braku .....Nora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 11:51 Ono što je ružno i što je neprihvatljivo za mene, jeste što se uz pojam tradicionalne porodice odmah kače stvari poput : muž mlati ženu, žena je domaćica i sve sama radi i odgaja djecu, dok on sjedi u kafani, itd. Tako glupe pretpostavke se koriste da se diskredituje pojam "tradicionalnog".
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2717 times
- Been thanked: 4863 times
De ti pročitaj opet šta sam napisala.edo_79 wrote: 24 Aug 2020, 12:15Nemojmo generalizovati u jednom smijeru samo .... ima tu svega i smuške i s ženske strane .... od tebe barem očekujem da budeš realna .... nisu samo muškarci ti koji zlostavljaju i koji su loša strana u braku .....Nora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 11:51 Ono što je ružno i što je neprihvatljivo za mene, jeste što se uz pojam tradicionalne porodice odmah kače stvari poput : muž mlati ženu, žena je domaćica i sve sama radi i odgaja djecu, dok on sjedi u kafani, itd. Tako glupe pretpostavke se koriste da se diskredituje pojam "tradicionalnog".
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Matan
- Sila nečista

Pa da...Heidi wrote: 24 Aug 2020, 12:13 Tradicija je usmena predaja znanja, vještina, načina ponašanja i običaja unutar jedne kulture ili grupe ljudi.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
Pročitao .... muž mlati ženu, žena sve sama, muž u kafani ..... po meni to nikad nije bila niti će biti oznaka tradicije .....Nora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 12:17De ti pročitaj opet šta sam napisala.edo_79 wrote: 24 Aug 2020, 12:15
Nemojmo generalizovati u jednom smijeru samo .... ima tu svega i smuške i s ženske strane .... od tebe barem očekujem da budeš realna .... nisu samo muškarci ti koji zlostavljaju i koji su loša strana u braku .....
-
Venera
- Seksologinja

Postoje razlike majcinstva i ocinstva ,o dogoja od strane majke i strane oca, nije bez razloga to najidelanija opcija odgoja djeteta. 
Priroda uvijek ima način.Dori wrote: 24 Aug 2020, 11:45 Sad nas ima preko 7 milijardi.....Mozda priroda ima svoj nacin da regulise neke stvari...![]()
Ali ljudi smo, nismo životinje, pa nećemo prirodno.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Ovdje su mnogi pogresno odgojeni 
Fuck you a friendly note to start the day
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2717 times
- Been thanked: 4863 times
Opet nisi pročitao.edo_79 wrote: 24 Aug 2020, 12:19Pročitao .... muž mlati ženu, žena sve sama, muž u kafani ..... po meni to nikad nije bila niti će biti oznaka tradicije .....
Rekla sam da ljudi koji hoće pojam tradicionalnog predstaviti kao nešto negativno se koriste takvim predrasudama da kažu: vidite, ni tradicija ne valja.
Isto tako sam rekla da je to za mene neprihvatljivo.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
Izvini onda Nuro .... do mene jeNora Ibsenova wrote: 24 Aug 2020, 12:22Opet nisi pročitao.edo_79 wrote: 24 Aug 2020, 12:19
Pročitao .... muž mlati ženu, žena sve sama, muž u kafani ..... po meni to nikad nije bila niti će biti oznaka tradicije .....
Rekla sam da ljudi koji hoće pojam tradicionalnog predstaviti kao nešto negativno se koriste takvim predrasudama da kažu: vidite, ni tradicija ne valja.
Isto tako sam rekla da je to za mene neprihvatljivo.
- Beni
- Fuck you

- Mood: