Kakvo branjenje, to su samo činjeniceDuminjo wrote: 25 Aug 2020, 12:13Zašto me braniš?Nora Ibsenova wrote: 25 Aug 2020, 10:30 Ma daj, Duminjo bi sebe vješo da je došo na klupu, njemu je u prvoj rundi samo da objesi nekog![]()

Kakvo branjenje, to su samo činjeniceDuminjo wrote: 25 Aug 2020, 12:13Zašto me braniš?Nora Ibsenova wrote: 25 Aug 2020, 10:30 Ma daj, Duminjo bi sebe vješo da je došo na klupu, njemu je u prvoj rundi samo da objesi nekog![]()
Ok
Sad morate ubiti novog civila.Dori wrote: 25 Aug 2020, 13:16 Gdje smo? Šta smo? Ima li Miralema igdje? Haman će ovo biti najduža partija ikad![]()
Mozdaaaa....sto sam procitala uvodni post?
Nije virus kako treba ni šljeg'o u BiH, a dvojica prekaljenih ganstera, višestruko osuđivanih krimosa, secikesa i ubica, Mirso Spuž i Ramiz Nicezu, počeli su praviti belaje... Rijetki svjedoci koji su nekako preživjeli i odležali koronu, pričali su kako je ovaj pogani tandem namjerno i kasten nevine i naivne Civile zaraživao (ili je zaražavao? Zaraž... ma goni..) koronom tako što bi se unosili žrtvi u lice i kašljali, zažvalili, pljucnuli u kavu, oblazali sladoled i slično...
Na novinarske upite da li se plaše tandema-kliconoša i korone, Civili bi govorili da je sve dobro dok se ne puca, da nisu nikako za gej-paradu, da je Alija kriv i sl.
Krizni štab Federacije BiH, na sjednici u Konjicu 21. avgusta, lupio je šakom od hastal i presjekao: "Šaljemo inspektora Sabriju Guglića i čuvenu doktoricu iz Podhrastova, Senu Muzevirišu da riješe stvar!"
Čudi meDuminjo wrote: 25 Aug 2020, 14:18 Izgleda arzo mafijaš
Hajd da malo otvorim Karte.. Sumnjam na norumaju i Dori
Doktor je žensko![]()
Zadnji put si me "branila" kad si bila mafijaš..Nora Ibsenova wrote: 25 Aug 2020, 14:26Čudi meDuminjo wrote: 25 Aug 2020, 14:18 Izgleda arzo mafijaš
Hajd da malo otvorim Karte.. Sumnjam na norumaju i Dori
Doktor je žensko![]()
![]()
Ti ili Maja. Ti i Maja.. Jedno jest garant a saznacemo cim svaneNora Ibsenova wrote: 25 Aug 2020, 14:29 Hajmo na početak, ko bi ubio Sokrata?
Zašto nominacija spejse?
Što ste objesili spejsu?
Ubit najaktivnijeg igrača, koji unosi smutnju među civile, koji optužuje sviju i za svakog iskopa razlog što je mafija, tipa: što joj nisi stavio reakciju na onaj post, amaterskiDuminjo wrote: 25 Aug 2020, 14:34Ti ili Maja. Ti i Maja.. Jedno jest garant a saznacemo cim svaneNora Ibsenova wrote: 25 Aug 2020, 14:29 Hajmo na početak, ko bi ubio Sokrata?
Zašto nominacija spejse?
Što ste objesili spejsu?![]()
Jedino me kopka malo da vi niste jer ni jedna ni druga ne bi zeljele kvariti igru ubijanjem igrača koji skoro najvise piše..
Mrh i mire šute
Ja nisam.. Vidis da ostaje onda Dori (ako niste ti i Maja) a sto je onda Maja negodovala kad sam ja Dori nominovo?![]()
A objesit se neko mora.. Space, kolateralna steta![]()
Amaterski ili ludo pametan potez da bi se mogo oprati ovime sto si upravo napisalaNora Ibsenova wrote: 25 Aug 2020, 14:36Ubit najaktivnijeg igrača, koji unosi smutnju među civile, koji optužuje sviju i za svakog iskopa razlog što je mafija, tipa: što joj nisi stavio reakciju na onaj post, amaterskiDuminjo wrote: 25 Aug 2020, 14:34
Ti ili Maja. Ti i Maja.. Jedno jest garant a saznacemo cim svane![]()
Jedino me kopka malo da vi niste jer ni jedna ni druga ne bi zeljele kvariti igru ubijanjem igrača koji skoro najvise piše..
Mrh i mire šute
Ja nisam.. Vidis da ostaje onda Dori (ako niste ti i Maja) a sto je onda Maja negodovala kad sam ja Dori nominovo?![]()
A objesit se neko mora.. Space, kolateralna steta![]()
![]()
Slažemo se oko jedneDuminjo wrote: 25 Aug 2020, 14:39Amaterski ili ludo pametan potez da bi se mogo oprati ovime sto si upravo napisalaNora Ibsenova wrote: 25 Aug 2020, 14:36
Ubit najaktivnijeg igrača, koji unosi smutnju među civile, koji optužuje sviju i za svakog iskopa razlog što je mafija, tipa: što joj nisi stavio reakciju na onaj post, amaterski![]()
Dori
Maja
Nora
Za sada mi je takav insekt
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests