Nora Ibsenova wrote: 25 Aug 2020, 18:30
Duminjo wrote: 25 Aug 2020, 18:28
Ako veceras mafija ubije mene (Inspektora) ti si mafija. Jednostavno
A tebe cu ispitati. Obrazlozicu i zasto, radi ostalih, kad dodjem kuci
Pa nadam se da će te ubit.
Svaku igricu me ishandriš, moram tebi po sto puta da se objašnjavam što nisam civil, nafuraš ih da me objese pa kad se potvrdim kao civil bude ups ja pogriješio. I onda iduću opet tako.
Kad sam predlagala prije nego što sam glasala za Maju da uradiš ono što si uradio, nisi htio.
Ja ti kažem, poslušaj me jednom u životu i nemoj trošit na mene pitanje inače sigurno gubite.
Ni jednom te nisam optužio dok nisi pocela navaljivati da se Maja objesi cak i poslije onoga da sam inspektor.
Dzaba ti sracunat, dzaba ti objasnjavati, ti navalila vjesajte maju i bog.. Pa ne more jebemga.
I nisam ti ni posumnjo da si doktor, pustio sam i to dok ti nisi pocela u mene, skupa sa Dori sumnjati i teretiti da sam lazni inspektor.
I kad smo cijeli vrijeme pricali da su Maja i Dori mafija, sad se ustanovilo da Maja nije, normalno bi bilo da predjemo na dori. I sama si rekla da ti je dori drugi izbor.
Jok, ti sad dori zaobilazis i pored cinjenica i napisanog a optuzujes Mirelama da je mafija jer je to nekako teoretski moguce..
Maju vjesas zbog Insekta, Mirelama bi jer je teoretski moguce..
A dori ti cijelu partiju pred ocima, sad je zaobilazis.. I pises kako neces u neki inat da cuvas Inspektora..
Nemoj brate..
I niko tebe ne handri osim sto ti neces da gledaš napisano nego lafo slušas Insekt i okreces plocu tri puta u dva sata..
Ako si civil i doktor, nece valjat