Pa ajde ti meni reci, kad nastupi oseka rijeke Bosne..
ko kiti ono smece po drvecu, dijaspora ili vi fini, kulturni i pametni..
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Pa ajde ti meni reci, kad nastupi oseka rijeke Bosne..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

HAVANA wrote: 25 Aug 2020, 18:59 Fabrika u vogosci, proizvodna hala, 38 zaposlenih sada... Drug sve zavrsio i sam se iznenadio kako lako. I stimulaciju za kredit dobio. Niciji. Zivi vani, marke nije dao nikom. Ubi od posla. I ovde i vani.

Ja bahatom stomatologu ne bih nikad otisla.vila wrote: 25 Aug 2020, 19:49Pa tako se i ovdje radiMunDzi wrote: 25 Aug 2020, 19:30 Koincidencija, sinoc mi se u snu okruni komad zuba, tj dio plombe.
Sva sreca bila sam u polusnu, pa sam bila svjesna.
Jutros najnormalnije nazovem svog stomatologa i objasnim sta je i trazim termin.
Daju mi slobodne termene, izaberem koji mi odgovara i to je to.
Pojacicu se tacno u zakazano vrijeme i on ce to popraviti, ja platiti i gotova prica.
Sta vi mislite da mi hodamo krezavi i cupavi.
Jedva cekamo doci u BiH da ispopravljamo zube i da se friziramo.
Ne znam ja kakvi hodate ali dijaspora ovdje odraduje protetiku mahom
Zasto?
To mi je vec enigma
Bona...dragi ste vi meni a profit mi je jos drazi
Ali da se vrlo cesto ponasate ko da cemo mi svi pocrkat ako vas nema -ponasate
I ono sto meni strasno smeta i izaziva u meni revolt je da mislite da vasi novci vrijede vise
Jebe se meni....tisucu maraka je tisucu maraka (a ne 500 eura)
ne znam sta se fatas smeca, isto ko i na zapadu

Ma ti si dijete, sta se ja uopce raspravljam sa tobom..

Mozel ista bez to glupog smajlija..
De ba ne znaš o čemu pričaš. Nije zubarska industrija samo oko toga sta se gura u usta. Kao što nijedna industrija nije samo oko završnog produkta.
Ne mozeanimals wrote: 25 Aug 2020, 20:11Mozel ista bez to glupog smajlija..
i nisam dijasporac, ja sam samo covjek..koji radi i zivi,
pametan covjek ide tamo gdje mu je bolje..
i nisam bahat i ne bi u Bosni nikad radio zube,
jer znam kako su doktori dole bahati..
i bezobrazni i pokvareni..
imao sam se licno priliku uvjeriti u bolnicama..
Vidis kako si bahat i bezobrazan. Pravi dijasporac. I ne citas sta pise. Zena prica o kvalitetu rada i protetici ti se uhvatio citave zubne industrije. Jos ti pise zena koja citav zivot radi taj posao. Proslo joj kroz ruke ljudi iz ne znas kojeg vise mjesta i drzave.Socrates wrote: 25 Aug 2020, 20:18De ba ne znaš o čemu pričaš. Nije zubarska industrija samo oko toga sta se gura u usta. Kao što nijedna industrija nije samo oko završnog produkta.
De eto ti reci kakvog smisla ima reći da si daleko ispred nekoga a naplaćujes dijaspori i lokalcima neku siću da bi im popravljao zube.
Kada si daleko ispred Amera u industriji kao sto je zubarska, onda imaš realni potencijal da zaradis milijarde na tome. Al' eto nećete vi to, ne da vam se, nego popravljate zube ljudima i dijasporasima u Bosni.
Čak i da jeste toliko ispred, ekstremna je glupost da taj financijski potencijal ne naplatis koliko treba na svjetskom tržištu.
Either way, it does not make any sense.
Igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Ja uopste nisam bahat i bezobrazan. Ona je rekla "daleko ispred". Daleko ispred u čemu?Vrag wrote: 25 Aug 2020, 20:32Vidis kako si bahat i bezobrazan. Pravi dijasporac. I ne citas sta pise. Zena prica o kvalitetu rada i protetici ti se uhvatio citave zubne industrije. Jos ti pise zena koja citav zivot radi taj posao. Proslo joj kroz ruke ljudi iz ne znas kojeg vise mjesta i drzave.Socrates wrote: 25 Aug 2020, 20:18
De ba ne znaš o čemu pričaš. Nije zubarska industrija samo oko toga sta se gura u usta. Kao što nijedna industrija nije samo oko završnog produkta.
De eto ti reci kakvog smisla ima reći da si daleko ispred nekoga a naplaćujes dijaspori i lokalcima neku siću da bi im popravljao zube.
Kada si daleko ispred Amera u industriji kao sto je zubarska, onda imaš realni potencijal da zaradis milijarde na tome. Al' eto nećete vi to, ne da vam se, nego popravljate zube ljudima i dijasporasima u Bosni.
Čak i da jeste toliko ispred, ekstremna je glupost da taj financijski potencijal ne naplatis koliko treba na svjetskom tržištu.
Either way, it does not make any sense.
Igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
I ti dodjes kanadski dripac pocnes njoj pametovati. Zube vidis samo kad ih peres.
Zato sto lokalci imaju samo sicu da plate. Kakva ti je to glupost.
Fukin dijasporac![]()

Naravno, pa ja bi najsretniji bio da je tako. Ali nije. O tome sam i pisao.Nora Ibsenova wrote: 25 Aug 2020, 19:35Jeste havana Al ti pričaš o pojedinim sretnicima, a tako bi trebalo biti svima. Niko ne bi smio imat problema sa reketiranjem, strankama i administracijom ili da ih je makar takvih manjina, a ne obrnuto.HAVANA wrote: 25 Aug 2020, 18:59 Fabrika u vogosci, proizvodna hala, 38 zaposlenih sada... Drug sve zavrsio i sam se iznenadio kako lako. I stimulaciju za kredit dobio. Niciji. Zivi vani, marke nije dao nikom. Ubi od posla. I ovde i vani.
Koliko gorcine u tebi zivi, strasno.Vrag wrote: 25 Aug 2020, 20:19Ne mozeanimals wrote: 25 Aug 2020, 20:11
Mozel ista bez to glupog smajlija..
i nisam dijasporac, ja sam samo covjek..koji radi i zivi,
pametan covjek ide tamo gdje mu je bolje..
i nisam bahat i ne bi u Bosni nikad radio zube,
jer znam kako su doktori dole bahati..
i bezobrazni i pokvareni..
imao sam se licno priliku uvjeriti u bolnicama..![]()
Niste vi za ozbiljnog smajlija![]()
Ne da radis samo zube, nego se osisas, auto popravis, namiris paprikama, sirom, suhim mesom![]()
Do povratka se izgotivis ko da si na Bahamima![]()
A djeca vam raspustena(cast izuzecima)da se i nase brude postide![]()

Ma vezem se na prethodni post, da nije bas uvijek sve crno i da nisu svi lopovi sto neko izjavi. A otisao je davno, 1996,vikicev...Nebitno.Njegov izbor a konkretan doprinos i sretan sam kad ljudi uspiju progurati pricu koju su zamislili.Krokodil Behko wrote: 25 Aug 2020, 19:56HAVANA wrote: 25 Aug 2020, 18:59 Fabrika u vogosci, proizvodna hala, 38 zaposlenih sada... Drug sve zavrsio i sam se iznenadio kako lako. I stimulaciju za kredit dobio. Niciji. Zivi vani, marke nije dao nikom. Ubi od posla. I ovde i vani.
Pa što je otišao vani? Što ne završiš post jebešga, sad ne znam zbog čega je otišao, ali pretpostavljam.

Jarane posvadjase se svi dok sam dva kruga po gradu napravio. Aaaa. Bolje da sam jos jednu pivu mahno.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest