Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Naravno da nisam
Ali mogla bi se ti zamisliti malo nad svojim nacinom diskusije sa ljudima (da ti sad ne crtam koje klasifikacije si izrekla direktno meni) pa bi onda vjerojatno izbjegla opci dojam nadrkanosti zbog kojeg uostalom i napustas forum svako dva tri sata
Nista nisi rekla na temu o kojoj diskutujemo,
osim sto si istakla bahato etiketiranja svojih klijenta iz dijaspore dok si radila u privatnoj klinici.
Ad hominem me ne interesuje.
O tome mozes pricati s nekim ko voli takve teme.
prvo bi se mogla vratiti i procitati tko je krenuo ad hominem (fala ti boze da i ja jednom iskoristim ovu tako fensi uzrecicu,tek sad se osjecam forumasem u potpunosti ) pa mi onda objasniti kakve teme o kojima diskutujete
Mundzi necemo se tako igrati
osim sto si istakla bahato etiketiranja svojih klijenta iz dijaspore dok si radila u privatnoj klinici.
prvo bi se mogla vratiti i procitati tko je krenuo ad hominem (fala ti boze da i ja jednom iskoristim ovu tako fensi uzrecicu,tek sad se osjecam forumasem u potpunosti ) pa mi onda objasniti kakve teme o kojima diskutujete
Idi bona na atribute, tamo te svi volimo
Jebote mindzi i njena proteza
Idi bona na atribute, tamo te svi volimo
Jebote mindzi i njena proteza
Moji su komentari iskljucivo vezani za temu i za tvoje pisanje/etiketiranje tvojih dijasporskih pacijenata na privatnoj klinici za koju si radila. Nista mimo toga.
Moji su komentari iskljucivo vezani za temu i za tvoje pisanje/etiketiranje tvojih dijasporskih pacijenata na privatnoj klinici za koju si radila. Nista mimo toga.
A ti nastavi kako tebi pase.
Da..sigurno da je tako
Fala lipa i dovidenja
Naravno da je tako.
Nema privatne klinike koja moze funkcionisati po principu da mogu i pare i zjale.
Nema veze sta oni odaju. Vi bi trebali biti profesionalci jer od tog zaradjujete.
Podsjećate me na one novinare koji napišu "danas je čovjek porijeklom iz Somalije koji je musliman pretukao zenu zvjerski. Čitava Kanada je sokirana"
A zasto mislis da nismo profesionalni?
Mislim ja to vise ne radim ali jos uvjek zaradujem od toga
Dasta smo vec profesionalni i fala bogu 8 zaposlenih vec 21 godinu
Ali smin valjda prokomentirati uzorak necijeg ponasanja
Dasta vec smin
HAVANA wrote: 25 Aug 2020, 22:42
Meni to kuma zavrsi, ne mogu ja cekat nista. Al ode mi u kanadu, ja je uda za jarana jebo me caca. Sad se narucuj.
Nije valjda da si pokrenuo i agenciju za ženidbe i udaje
Ma jok, raja iz naselja, znaju se sto godina. On se razveo, ja ga zajebavo nadji ti kakvu iz mladosti, nema tu puno price, poklapaju se furke, sjecanja... I izasli na pivu kad on fakat. Odvede mi kumu.