Niije negativno.
Nemam pojma zašto si pisao, šta se dešava, po običaju kao padobranac upadam, ne zamjerate ali mi je post skroz Simpa.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Socrates wrote: 19 Aug 2020, 06:01 Draga Heidi,
Ako.znam jednu stvar o sebi to je da prilično velik broj obraćanja pocinjem digresijom. Zapravo, možda svaku. Ne znam zašto. Digresija za ovu priliku je ovo "Draga". Ti si meni neki dan napisala "Dragi Soc" u sarkastičnom tonu, i ja sam pitao okolo ovaj manje-vise nedužni narod zašto Bosanci tako koriste jednu od najljepših riječi. Niko nije znao odgovor. Bilo kako bilo, moje "Draga" nije ništa drugo nego neiskrivljeno "Draga" sa originalnim značenjem. Zašto bi bilo ista drugo? Kraj, digresije.

Lijepo receno, iz koje je knjige?
Bora Stankovic, ne znam koja knjiga, nasla na netu

Shadow wrote: 26 Aug 2020, 07:18 "Pojavila se gotovo niodkuda. Iako je godinama živjela, ne tako daleko od mene, ni slutio nisam da uopšte i postoji.
Nismo se čak ni tako dobro upoznali, a ogromna bujica lijepih osjećanja potekla je davno isušenim koritom sreće. Poput udara munje, brže od svakog razuma i od svake svijesti, ljubav je svakodnevno rasla, tako da prosto ni ona, a ni ja nismo uspjevali da pratimo sav taj tok svih tih rađanja emocija u nama, u našim dašama, u našim srcima.
Zavoljeli smo se, a da nismo ni bili svjesni toga. Jedino čega smo oboje bili zaista svjesni je činjenica da u trenucima kada se nismo čuli, oboje smo osjećali neku užasnu prazninu i ogroman nedostatak nečega. Da, bili smo kao jedna ličnost u dva različita tijela. Ličnost koja je u svakom trenutku tražila da se spoji sa onom svojom drugom polovinom. I zaista,oboje smo shvatili da samo zajedno činimo onu pravu i idealnu celinu. Sve je bez toga postalo nekako otkinuto, odsječeno, nesavršeno.
Z. Jović - "Buđenje života"

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests