Obećavam da neću

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Obećavam da neću
Jesi probala za vrijeme korone u sudu sta vaditi? Popijes pivu u barometru dok cekas u reduNora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 01:55Katastar, meni ubjedljivo najgore iskustvo sa našom birokratijom.
OJ BOŽE.
Zato fuuj sto mozda ce netko poslije sjesti za taj stol gdje je ona stavljala svoje noge i mozda rukama to dirati neznajuci sta se desilo na tom stolu
Pa nisi je zatekla dok sjedi na tuti i iskolačenih očiju gura kličakNora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 01:58 Pa jednostavno je ružno što je rekla da je slobodno i što sam ja to kao njen student vidjela.
Pa ako se dere na mene savršeno svijestan da nije LIČNO moja krivica, onda jeste bahatMunDzi wrote: 26 Aug 2020, 02:01Nije mi jasno zasto stalno prolazis kroz iste probleme, a sama ne prenes svakodnevni problem na pravu adresu.Nora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 01:49
Pa svejedno, ne treba bit bahat prema meni, požalit se može, pa da ja prenesem to na pravu adresu.
Al' to može uradit normalnim tonom, bez dernjave, bez optuživanja da imam pet feninga al hoću da ih im ukradem, jer ću bogastvo zaradit ako od njih uzmem pet feninga
To sto ti dozivljavas kao njihovu bahatost je nista drugo nego reakcija na poslovni bezobrazluk biznisa prema kupcu.
Ti kao ti mozes biti ljubazna, ali u njihovim ocima je takav nacin poslovanja bezobrazluk i nije mi jasno zbog cega ocekujete da vam iko kaze molim vas vasa je duznost da mi vratite kusur, pretty please with cherry on top vratite mi moj kusur.
Bizarno mi uopste pricati o situacijama gdje se kupcu ne vraca kusur i jos kupac kriv jer je bahat sto ocekuje kusur.![]()
Nista fuj
Ali bi dirala taj sto rukama da sam došla malo kasnije.Fufe wrote: 26 Aug 2020, 02:02Pa nisi je zatekla dok sjedi na tuti i iskolačenih očiju gura kličakNora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 01:58 Pa jednostavno je ružno što je rekla da je slobodno i što sam ja to kao njen student vidjela.![]()
Eh, taj faks.Nora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 01:59Je l' misliš na mašinstvo?
Kod njih je stranka glavna.
Ako si u istoj stranci kao profesor, polažeš ispite.
Ako si u stranci koja nije vladajuća na fakultetu, a profesor si, stalno ti smještaju otkaz.
Al' neće ti smjestit otkaz zato što puštaš studente, jer i oni to rade studentima koji su u njihovoj stranci.
Kad profesorica obori studenta koji je sin čuvene familije predavača, dobije otkaz, a onda se ganja sa sudom mjesecima umjesto da piše knjigu.
Meni je to strašno.
Vala bas.
Koji stručnjak boga ti ?Čarobni wrote: 26 Aug 2020, 02:05Eh, taj faks.Nora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 01:59
Je l' misliš na mašinstvo?
Ako si u stranci koja nije vladajuća na fakultetu, a profesor si, stalno ti smještaju otkaz.
Al' neće ti smjestit otkaz zato što puštaš studente, jer i oni to rade studentima koji su u njihovoj stranci.
Kad profesorica obori studenta koji je sin čuvene familije predavača, dobije otkaz, a onda se ganja sa sudom mjesecima umjesto da piše knjigu.
Meni je to strašno.
Jedan od najboljih stručnjaka maknut u stranu da se napravi mjesta za stranački podmladak koji polaže doktorate u dvadesetpetoj, na preglupim temama koje nisu dostojne ni osnovne škole.
Nećemo ići iz krajnosti u krajnost.
Pa prebrisala bi ga. Ubaci malo optimizma, majka mu stara.Nora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 02:04 Ali bi dirala taj sto rukama da sam došla malo kasnije.
A ona možda ima gljivice na noktima.
Pa i vratim na kraju. Jer znam da moram.
Chika AsistentNora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 02:06Koji stručnjak boga ti ?Čarobni wrote: 26 Aug 2020, 02:05
Eh, taj faks.
Jedan od najboljih stručnjaka maknut u stranu da se napravi mjesta za stranački podmladak koji polaže doktorate u dvadesetpetoj, na preglupim temama koje nisu dostojne ni osnovne škole.
Ovi muskarci odmah zamisljaju neke ljepotice savrsenih stopala i noktiju i mastaju da vide tako nesto uzivo a znaju da nece nikadaNora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 02:04Ali bi dirala taj sto rukama da sam došla malo kasnije.
A ona možda ima gljivice na noktima.
De ba, čuj šta fali![]()
A gdje sam napisala da je treba razapeti, bzvz se palis.
Vidiš kad vi pričate ovakve priče ja se čudim da vi toliko navalite na dijasporu kad se žali. Zbog svega.Čarobni wrote: 26 Aug 2020, 02:05Eh, taj faks.Nora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 01:59
Je l' misliš na mašinstvo?
Meni je to strašno.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests