Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Čika asistent je ... ja nemam riječi za tog čovjeka i koliko je samo učinio za studente. Meni nikad nije predavao ali znam slučajeve studenata kojima je baš pomogao. I meni je, ako ništa materijalima, tutorijalima, savjetom.
I on, i Adis i Adi, njih trojicu nekako uvijek vežem zajedno.
Bgt, zbog koga je maknut, ako možeš da mi kažeš, onako me interesuje.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
MunDzi wrote: 26 Aug 2020, 02:01
Nije mi jasno zasto stalno prolazis kroz iste probleme, a sama ne prenes svakodnevni problem na pravu adresu.
To sto ti dozivljavas kao njihovu bahatost je nista drugo nego reakcija na poslovni bezobrazluk biznisa prema kupcu.
Ti kao ti mozes biti ljubazna, ali u njihovim ocima je takav nacin poslovanja bezobrazluk i nije mi jasno zbog cega ocekujete da vam iko kaze molim vas vasa je duznost da mi vratite kusur, pretty please with cherry on top vratite mi moj kusur.
Bizarno mi uopste pricati o situacijama gdje se kupcu ne vraca kusur i jos kupac kriv jer je bahat sto ocekuje kusur.
Pa ako se dere na mene savršeno svijestan da nije LIČNO moja krivica, onda jeste bahat
ako me bez ikakvog razloga optužuje da hoću da ukradem 5kf onda jeste bahat
ja se požalim menadžeru da nema siće i uradim svoj dio posla
menadžer kaže banci i uradi svoj dio posla
banka mu ne da te kovanice redovno jer se iste ne proizvode u toj količini
i ne znam što bi bio problem reći normalnim glasom, normlanim tonom: treba da mi vratiš kusur, i jeste bahatost ako se umjesto da to uradiš normalnim tonom prodereš
Bahati vi kao cjelokupni biznis, i bahat on kao reakcija na vasu bahatost.
Promjenite cijene svojih proizvoda.
Zaokruzite.
Rijesite svoje probleme.
A i ne morate.
Od volje vam.
Ali bi dirala taj sto rukama da sam došla malo kasnije.
A ona možda ima gljivice na noktima.
De ba, čuj šta fali
Ovi muskarci odmah zamisljaju neke ljepotice savrsenih stopala i noktiju i mastaju da vide tako nesto uzivo a znaju da nece nikada Pa eto makar na fakultetu da su vidjeli
E da znaju kakve su ne bi tako pričali
Guglajte, Rajfa Musemić, fizika, mašinstvo
Last edited by Nora Ibsenova on 26 Aug 2020, 02:12, edited 1 time in total.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Ali bi dirala taj sto rukama da sam došla malo kasnije.
A ona možda ima gljivice na noktima.
De ba, čuj šta fali
Ovi muskarci odmah zamisljaju neke ljepotice savrsenih stopala i noktiju i mastaju da vide tako nesto uzivo a znaju da nece nikada Pa eto makar na fakultetu da su vidjeli
Dobro si im rekla
Ovako nesto samo na filmovima ima
Last edited by Koteljubi_kadnisamtu on 26 Aug 2020, 13:38, edited 1 time in total.
Pa ako se dere na mene savršeno svijestan da nije LIČNO moja krivica, onda jeste bahat
ako me bez ikakvog razloga optužuje da hoću da ukradem 5kf onda jeste bahat
ja se požalim menadžeru da nema siće i uradim svoj dio posla
menadžer kaže banci i uradi svoj dio posla
banka mu ne da te kovanice redovno jer se iste ne proizvode u toj količini
i ne znam što bi bio problem reći normalnim glasom, normlanim tonom: treba da mi vratiš kusur, i jeste bahatost ako se umjesto da to uradiš normalnim tonom prodereš
Bahati vi kao cjelokupni biznis, i bahat on kao reakcija na vasu bahatost.
Promjenite cijene svojih proizvoda.
Zaokruzite.
Rijesite svoje probleme.
A i ne morate.
Od volje vam.
I ovo čitavo vrijeme pričam.
Kažem da je bahat kao činjenično stanje, ne kažem da ne razumijem, ne kažem da nije upravu, ne kažem da nema razloga.
Čika asistent je ... ja nemam riječi za tog čovjeka i koliko je samo učinio za studente. Meni nikad nije predavao ali znam slučajeve studenata kojima je baš pomogao. I meni je, ako ništa materijalima, tutorijalima, savjetom.
E da znaju kakve su ne bi tako pričali
Guglajte, Rajfa Musemić, fizika, mašinstvo
Trenutak sutnje
Za sve one koji su ikada poslije te pedikure dirnuli taj stol.
Last edited by Merlin246 on 26 Aug 2020, 02:18, edited 1 time in total.
Ja bio kod njega. 10ku upisao
Poslije ga smaknuse
Ja bila kod Adisa.
Čuveni "fali jedna kota na crtežu koji ima 1003 kote, ponoviti, pao si" iako si 1003 puta dokazao da znaš stavit kotu".
Al' ja to poštujem, i treba tako