Čarobni wrote: 26 Aug 2020, 02:24
Nora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 02:11
Čika asistent je ... ja nemam riječi za tog čovjeka i koliko je samo učinio za studente. Meni nikad nije predavao ali znam slučajeve studenata kojima je baš pomogao. I meni je, ako ništa materijalima, tutorijalima, savjetom.
I on, i Adis i Adi, njih trojicu nekako uvijek vežem zajedno.
Bgt, zbog koga je maknut, ako možeš da mi kažeš, onako me interesuje.
Ako je iko išta konkretno radio na faksu i zalag'o se za studente, to je bio on.
Na MEF-u mu nije bilo budućnosti, jer su ispred njega, za doktorate, gurani puno mlađi (i podobniji) kandidati.
Današnji naučni radovi na MEF-u su komedija, kad pročitaš naslov, pomisliš da je u pitanju referat klinca u osnovnoj školi.
...
Pa pokrenuli učenici inicijativu oko vizira, sad kad je korona, printali, tražili materijal, koristili printer koji su sami osvojili na takmičenju gdje su nas predstavili u najboljem svjetlu, fakultet ništa nije učinio
došli stranci da doniraju opremu fakultetu, jer ne mogu studentima pojedinačno, ovi nikad i ničim nisu rekli: ovo su studenti zaslužni
ne, ovo je zasluga mefa, ovo je zato što smo mi kvalitetan fakultet, ovo je zato što mi pomažemo državu, što mi imamo ideje

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.