Nek ga istetovira na rame
Sa sve rupama
Po njemu
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Nek ga istetovira na rame

To naravno nije istina. Samo sam protiv nasilja prema djevojkama, zenama i staricama kom su se okrenuli neki od migranata. To sam na temi ponovila minimum 3-5 puta, ali i kad bih bila najveca mirotvorka ikad, ti to ne bi mogao spoznati.Fuddo wrote: 25 Aug 2020, 06:56Jedan dan poziva svijetinu da odbija bubrege migrantima, drugi dan za nju nema mjesta medju -izmima.
Pa tebi ne moze niko nista reci. Sto se tice ulazenja na sporedna vrata (nisam to znala) i nacizma, obrati se Bakiru Izetbegovicu i njegovoj sviti i pitaj ga kako moze mirno spavati kad se takva vrsta diskriminacije cini neduznoj djeci u 2020 godini.Na stranu sto zivis u zemlji u kojoj se jos uvijek otkopavaju masovne grobnice, i na najvecem djelu iste vlada otvoreni nacizam kojim se dobar dio komsiluka ponosi.
I da, prosjecan americki crnac jos uvijek ima puno bolji zivotni standard od tebe, i uziva puno vise sloboda od tvog sunarodnjaka u Banjaluci. Crnacka djeca ne ulaze na sporedna vrata u skolu, kao sto to moraju bosnjacka u nekim dijelovima tvoje zemlje, pod istim krovom; jel.
NeS ti meni -izama na rende.
Nije bez promišljanja.MarlboroGold wrote: 25 Aug 2020, 00:04 Ja stvarno ne znam o čemu neki ovdje razmišljaju.
Mogli su lika upucati u nogu čim je krenuo prema auto ako već tasere nisu imali ili nisu upotrijebili. Pustili ga da dođe do auta (nije trčao), a onda su mu hladno zabili 6 metaka u leđa pred djecom. Zašto 6? Zar nije 1 bio dovoljan? Vrlo moguće je da će ta djeca imati traume zbog toga, a i mogu razviti mržnju prema samoj policiji i sumnju u pravni sistem zbog takvog poteza. Ne samo djeca, već i ostali svjedoci toga. Nevjerovatno da se policija ponaša na takav način bez ikakvog promišljanja o mogućim posljedicama takvog djelovanja, a to nije prvi takav primjer. Američka policija pretjeruje u brutalnosti i to je jasno skoro svima osim njima samima.

Lavlje_srce wrote: 26 Aug 2020, 01:04To naravno nije istina. Samo sam protiv nasilja prema djevojkama, zenama i staricama kom su se okrenuli neki od migranata. To sam na temi ponovila minimum 3-5 puta, ali i kad bih bila najveca mirotvorka ikad, ti to ne bi mogao spoznati.Fuddo wrote: 25 Aug 2020, 06:56Jedan dan poziva svijetinu da odbija bubrege migrantima, drugi dan za nju nema mjesta medju -izmima.
Tema je tu, pa ko zeli moze citati: viewtopic.php?f=65&t=28952
Pa tebi ne moze niko nista reci. Sto se tice ulazenja na sporedna vrata (nisam to znala) i nacizma, obrati se Bakiru Izetbegovicu i njegovoj sviti i pitaj ga kako moze mirno spavati kad se takva vrsta diskriminacije cini neduznoj djeci u 2020 godini.Na stranu sto zivis u zemlji u kojoj se jos uvijek otkopavaju masovne grobnice, i na najvecem djelu iste vlada otvoreni nacizam kojim se dobar dio komsiluka ponosi.
I da, prosjecan americki crnac jos uvijek ima puno bolji zivotni standard od tebe, i uziva puno vise sloboda od tvog sunarodnjaka u Banjaluci. Crnacka djeca ne ulaze na sporedna vrata u skolu, kao sto to moraju bosnjacka u nekim dijelovima tvoje zemlje, pod istim krovom; jel.
NeS ti meni -izama na rende.

Dorian wrote: 26 Aug 2020, 01:41Nije bez promišljanja.MarlboroGold wrote: 25 Aug 2020, 00:04 Ja stvarno ne znam o čemu neki ovdje razmišljaju.
Mogli su lika upucati u nogu čim je krenuo prema auto ako već tasere nisu imali ili nisu upotrijebili. Pustili ga da dođe do auta (nije trčao), a onda su mu hladno zabili 6 metaka u leđa pred djecom. Zašto 6? Zar nije 1 bio dovoljan? Vrlo moguće je da će ta djeca imati traume zbog toga, a i mogu razviti mržnju prema samoj policiji i sumnju u pravni sistem zbog takvog poteza. Ne samo djeca, već i ostali svjedoci toga. Nevjerovatno da se policija ponaša na takav način bez ikakvog promišljanja o mogućim posljedicama takvog djelovanja, a to nije prvi takav primjer. Američka policija pretjeruje u brutalnosti i to je jasno skoro svima osim njima samima.
Obama je potpisao, a Vrhovni sud poslije odbio žalbu na potpisanu uredbu koja kaže da se vojska može koristiti u civilnim stvarima. Do tada je sveto slovo bilo da se vojska koristi isključivo protiv vanjske prijetnje, nikada za policijske poslove. I vojska može uhapsiti civila bez razloga i nemaju obavezu da bilo koga obavijeste da su uhapsili, zašto i gdje drže uhapšenog.
Od Klintona već SAD polako ali sigurno idu ka klasičnoj diktaturi. Prvo se mijenjaju ustavne zaštite sloboda građana. Interesantno je da su veliki, ako ne i najveći broj takvih tihih izmjena ustava potpisali demokratski predsjednici, Klinton i Obama.
To nije slučajno.
Tako da nije da to njihovoj policiji nije jasno, to policija radi namjerno, sistematski i planski.

Nije otporan, nego elektrosoker je ne bas toliko pouzdan u nekim situacijama. Taser ima patrone u kojim su igle, a te igle cesto ne probiju odjecu, pogtovo deblju poput jakne. I glavno je to sto bol od tasera traje samo nekoliko sekundi. Papper spray je puno ucinkovitiji jer duze je osoba onesposobljena.MunDzi wrote: 27 Aug 2020, 12:12 Haha.
Cuj bezuspjesno pokusavali da ga uhapse sa elektrosokerom.
Eto on je otporan na elektrosokove pa ga nisu uspjeli oboriti na zemlju.
Jasta, lakse je pustiti ga da obidje cijeli auto i otvori vrata, a ti onda saspes sarzer u ledja.

Moguce, ali vidim na snimku da je lik uspio da odseta s jedne strane kola do druge strane kola bez ikakvog pokusaja da ga se zaustavi.CikCikCikPogodi wrote: 27 Aug 2020, 12:34Nije otporan, nego elektrosoker je ne bas toliko pouzdan u nekim situacijama. Taser ima patrone u kojim su igle, a te igle cesto ne probiju odjecu, pogtovo deblju poput jakne. I glavno je to sto bol od tasera traje samo nekoliko sekundi. Papper spray je puno ucinkovitiji jer duze je osoba onesposobljena.MunDzi wrote: 27 Aug 2020, 12:12 Haha.
Cuj bezuspjesno pokusavali da ga uhapse sa elektrosokerom.
Eto on je otporan na elektrosokove pa ga nisu uspjeli oboriti na zemlju.
Jasta, lakse je pustiti ga da obidje cijeli auto i otvori vrata, a ti onda saspes sarzer u ledja.

Pogledaj malo blize snimak, imo je nesto u gacama pa izvadio prije otvaranja vrata od auta.MunDzi wrote: 27 Aug 2020, 13:08Moguce, ali vidim na snimku da je lik uspio da odseta s jedne strane kola do druge strane kola bez ikakvog pokusaja da ga se zaustavi.CikCikCikPogodi wrote: 27 Aug 2020, 12:34
Nije otporan, nego elektrosoker je ne bas toliko pouzdan u nekim situacijama. Taser ima patrone u kojim su igle, a te igle cesto ne probiju odjecu, pogtovo deblju poput jakne. I glavno je to sto bol od tasera traje samo nekoliko sekundi. Papper spray je puno ucinkovitiji jer duze je osoba onesposobljena.
Meni to nije normalno
Lakse sacekati pijanu ili ludu ili uzrujanu budalu da otvori vrata pa da onda imas "razlog" zasto si sasuo sarzer u ledja.

Ja ne vidim ovdje BLM grupu zanima zivot ljudi koji zive u kvartovima sa videa.tuzlak1212 wrote: 27 Aug 2020, 14:15 Najgore je sto se nikad ovoliko crnci nisu digli a nece da priznaju da je odnos prema njima takav zbog velikog broja geta, vandala, naoruzanih budala kojima je dio bucket liste provesti 20 godina u zatvoru za ubistvo. Najlakse je ubistvo kriminalca nazvati rasizmom. Zasto nisu plakali kad onaj u australiji pobi 70 ljudi ja mislim, sto ne rekose 'kme kme rasizam, white lives matter'
S druge strane zao mi ih je nesto, iako nisam dio tog drustva, ogroman je to pritisak ne pasti na te zamke ulice, kriminala i sl. Lahko je palamudit na tastaturi, jeben je to zivot bajo moj kad se rodis u afro porodici i cim progledas gledas jad i ugrozenost crnaca oko sebe, pitas sto je ovo ovako i od malih nogu te doje pricom o rasizmu.
Nemos ti to ni krivit, tako su zadojeni.

Kako god okrenes zajebana situacija.. A što kazes, najlakse je biti sudija preko Tastature..tuzlak1212 wrote: 27 Aug 2020, 14:15 Najgore je sto se nikad ovoliko crnci nisu digli a nece da priznaju da je odnos prema njima takav zbog velikog broja geta, vandala, naoruzanih budala kojima je dio bucket liste provesti 20 godina u zatvoru za ubistvo. Najlakse je ubistvo kriminalca nazvati rasizmom. Zasto nisu plakali kad onaj u australiji pobi 70 ljudi ja mislim, sto ne rekose 'kme kme rasizam, white lives matter'
S druge strane zao mi ih je nesto, iako nisam dio tog drustva, ogroman je to pritisak ne pasti na te zamke ulice, kriminala i sl. Lahko je palamudit na tastaturi, jeben je to zivot bajo moj kad se rodis u afro porodici i cim progledas gledas jad i ugrozenost crnaca oko sebe, pitas sto je ovo ovako i od malih nogu te doje pricom o rasizmu.

Pito sam jednog naseg, kaze da bi on puco da se ovako nesto desi kod nas, pa sta bude bude.Duminjo wrote: 27 Aug 2020, 14:23Kako god okrenes zajebana situacija.. A što kazes, najlakse je biti sudija preko Tastature..tuzlak1212 wrote: 27 Aug 2020, 14:15 Najgore je sto se nikad ovoliko crnci nisu digli a nece da priznaju da je odnos prema njima takav zbog velikog broja geta, vandala, naoruzanih budala kojima je dio bucket liste provesti 20 godina u zatvoru za ubistvo. Najlakse je ubistvo kriminalca nazvati rasizmom. Zasto nisu plakali kad onaj u australiji pobi 70 ljudi ja mislim, sto ne rekose 'kme kme rasizam, white lives matter'
Eto, što kreten nije stao kad su ga zaustavljali? Zasto se moras odupirati hapšenju?
Kad sam čito ovu vijest, kroz glavu mi je proslo "jebeno je biti ovdje policajac"
j... ti njega.. Ono sto Mi gledamo svaki dan prasinare oko sebe i ove sitne ulicne lopove je nula u odnosu sta se tamo desava..
I kontam, da sam eto nekim slucajem bio policajac na ovome mjestu, sigurno bih i ja pucao.. Dal bih jedan, dal bih sedam, ne znam jer bog zna bil me ufatio strah ili bih se kontroliso.
I ovaj drot, ako je htio da ga ubije, zasto mu nije puco u glavu i zdravo..

E mal ne rekoh sta je imao u gacama.CikCikCikPogodi wrote: 27 Aug 2020, 14:21Pogledaj malo blize snimak, imo je nesto u gacama pa izvadio prije otvaranja vrata od auta.MunDzi wrote: 27 Aug 2020, 13:08
Moguce, ali vidim na snimku da je lik uspio da odseta s jedne strane kola do druge strane kola bez ikakvog pokusaja da ga se zaustavi.
Meni to nije normalno
Lakse sacekati pijanu ili ludu ili uzrujanu budalu da otvori vrata pa da onda imas "razlog" zasto si sasuo sarzer u ledja.

Zato sto vec postoji potjernica za njim i sto ce u zatvorEto, što kreten nije stao kad su ga zaustavljali? Zasto se moras odupirati hapšenju?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests