znam
ja budem ljubazna , cak i ako je osoba gruba, uvijek ciljam da mogu svojim ponasanjem djelovati na drugu osobu, i sigrno znas da ime pozitivan ucinak
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

znam
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ČAST IZUZECIMA ali većina vas misli da smo mi pali s kruške, da jedva čekamo vaše eure, poklone, da nebi imali hljeba za jesti ako vi ne popravite finansijski bilans u BiH, eto pretrpimo se od dolaska do dolaska kako bi nam vi udjelili koji ojro ili dolar, uz onih 13.5 grama kafe i pivu, i da se trebamo naguzit svaki put kad dođete jer avaj ... vi ste dijaspora .... Niste vi čupavi ..... ali nismo ni mi baš pali s drveta ...MunDzi wrote: 25 Aug 2020, 19:30 Koincidencija, sinoc mi se u snu okruni komad zuba, tj dio plombe.
Sva sreca bila sam u polusnu, pa sam bila svjesna.
Jutros najnormalnije nazovem svog stomatologa i objasnim sta je i trazim termin.
Daju mi slobodne termene, izaberem koji mi odgovara i to je to.
Pojacicu se tacno u zakazano vrijeme i on ce to popraviti, ja platiti i gotova prica.
Sta vi mislite da mi hodamo krezavi i cupavi.
Jedva cekamo doci u BiH da ispopravljamo zube i da se friziramo.

Najgore je kad mi kaže, ajoooj pa ja imam samo 100 ojro ukrupno .... ima li konobar sitno .... pa tačno bi mu nabio tacnu na glavu, jarane razmijeni 10 eura ne treba ti više .... nemoj se pravit tu neka faca kad ispadaš papak

meni su iz jedne regularne prodavnice donjeli domacih malina prije tri tjedna, doslovno punu kutiju, a ja sam njih priije nekoliko mejseci pocastila jaorovim sirupom, ma ljudskost, paznja, ja to volim, i to radim cijeli zivot bilo gdje, ali ja se selimm cijeli zivot, mozda je to meni malo lakse pristupati
edo_79 wrote: 26 Aug 2020, 10:47Najgore je kad mi kaže, ajoooj pa ja imam samo 100 ojro ukrupno .... ima li konobar sitno .... pa tačno bi mu nabio tacnu na glavu, jarane razmijeni 10 eura ne treba ti više .... nemoj se pravit tu neka faca kad ispadaš papak

500 ojro je 976,90 maraka moliću lepo a milja maraka je milja marakavila wrote: 25 Aug 2020, 19:49Pa tako se i ovdje radiMunDzi wrote: 25 Aug 2020, 19:30 Koincidencija, sinoc mi se u snu okruni komad zuba, tj dio plombe.
Jutros najnormalnije nazovem svog stomatologa i objasnim sta je i trazim termin.
Pojacicu se tacno u zakazano vrijeme i on ce to popraviti, ja platiti i gotova prica.
Ne znam ja kakvi hodate ali dijaspora ovdje odraduje protetiku mahom
Zasto?
To mi je vec enigma
Bona...dragi ste vi meni a profit mi je jos drazi
Ali da se vrlo cesto ponasate ko da cemo mi svi pocrkat ako vas nema -ponasate
I ono sto meni strasno smeta i izaziva u meni revolt je da mislite da vasi novci vrijede vise
Jebe se meni....tisucu maraka je tisucu maraka (a ne 500 eura)

Pošteno Nuro, svaka čast za to .... ali ja ipak mislim da je pretjerivanje reći da eto mi ''dole'' nebi imali šta jesti da dijaspora ne pokriva budžetski deficit .... to ispade onda da ja radim mjesec dana da bi mi neko iz dijaspore uplatio na račun platu .... previše je što jest jest ....Nora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 10:48 Pa realno, i guraju ekonomiju, mnoge porodice opstaju radi pomoći iz dijaspore.
Da mi nije bio brat u Norveškoj, kurko bi imala laptope, telefone, kamere...

kao sto HR ovisi od Jadrnaskog turizmaNora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 10:48 Pa realno, i guraju ekonomiju, mnoge porodice opstaju radi pomoći iz dijaspore.

Joj nemoj matere ti o tome .... a de mi reci ko ono turira do neka doba noći po gradu, parkira po šumama i gorama, kroz šljivike i livade, ne troši propise ni pet posto .... mi ili dijaspora fina kulturna i pametna .... dođu se ovdje pojedinci bahatiti i glumiti nake kabadahije a vani prdnut ne smiju ....

Pa da čujem da je to neko rekao i ja bih rekla da je previše.edo_79 wrote: 26 Aug 2020, 10:51Pošteno Nuro, svaka čast za to .... ali ja ipak mislim da je pretjerivanje reći da eto mi ''dole'' nebi imali šta jesti da dijaspora ne pokriva budžetski deficit .... to ispade onda da ja radim mjesec dana da bi mi neko iz dijaspore uplatio na račun platu .... previše je što jest jest ....Nora Ibsenova wrote: 26 Aug 2020, 10:48 Pa realno, i guraju ekonomiju, mnoge porodice opstaju radi pomoći iz dijaspore.

ja hodam i letim sad unutar BiH , morma rci pola resorana nema uslov placanja karticomedo_79 wrote: 26 Aug 2020, 10:47Najgore je kad mi kaže, ajoooj pa ja imam samo 100 ojro ukrupno .... ima li konobar sitno .... pa tačno bi mu nabio tacnu na glavu, jarane razmijeni 10 eura ne treba ti više .... nemoj se pravit tu neka faca kad ispadaš papak

OMG, gdje me nadje na sabahu?edo_79 wrote: 26 Aug 2020, 10:45ČAST IZUZECIMA ali većina vas misli da smo mi pali s kruške, da jedva čekamo vaše eure, poklone, da nebi imali hljeba za jesti ako vi ne popravite finansijski bilans u BiH, eto pretrpimo se od dolaska do dolaska kako bi nam vi udjelili koji ojro ili dolar, uz onih 13.5 grama kafe i pivu, i da se trebamo naguzit svaki put kad dođete jer avaj ... vi ste dijaspora .... Niste vi čupavi ..... ali nismo ni mi baš pali s drveta ...MunDzi wrote: 25 Aug 2020, 19:30 Koincidencija, sinoc mi se u snu okruni komad zuba, tj dio plombe.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest