postoji

Moderators: spacebound, Duminjo
postoji
postoji
Jedna moja poznanica odmah raskrstila.
eh to Heidi, ima primjera, cula sam iz par prica uz kafu
a neki dan sa pricala o ovome sa dragim, ozbiljnoHeidi wrote: 26 Aug 2020, 19:51 Ne znam. Moras traziti maratonca po svojoj stazi. To je najpametnije.
I treba. Sexualni odnosi su bitan faktor u vezi, ne treba ni po tom pitanju, kao ni po emocionalnom, nekog zavlaciti.
Moze i kod mene svaki dan, u 10ogodisnjem braku. Ali nije to - to. Ljepsi je seks kad malo pozelis. Nije isti stepen uzbudjenja ako se seksam vec 8. dan zaredom i kad nakon menzesa, tj. 5 dana spustene rampe dohvatim cojka.Venera wrote: 26 Aug 2020, 19:44 ja ne znam kako je u jako dugim vezama , ali kod mene moze svaki dan
eh sad, da li bih ja tako reagirala da sam u vezi duzoj o pet godina ili deste godina![]()
ponekad se pitam , kako bih se ponasala da se desi da trebam cesce od njega![]()
kod mensturacije nemam nikad koitus, ali me moze pipkati, a njega opet volim gnjaviti, narocito orlanospacebound wrote: 26 Aug 2020, 20:06Moze i kod mene svaki dan, u 10ogodisnjem braku. Ali nije to - to. Ljepsi je seks kad malo pozelis. Nije isti stepen uzbudjenja ako se seksam vec 8. dan zaredom i kad nakon menzesa, tj. 5 dana spustene rampe dohvatim cojka.Venera wrote: 26 Aug 2020, 19:44 ja ne znam kako je u jako dugim vezama , ali kod mene moze svaki dan
eh sad, da li bih ja tako reagirala da sam u vezi duzoj o pet godina ili deste godina![]()
ponekad se pitam , kako bih se ponasala da se desi da trebam cesce od njega![]()
Udala se sa 16spacebound wrote: 26 Aug 2020, 20:06Moze i kod mene svaki dan, u 10ogodisnjem braku. Ali nije to - to. Ljepsi je seks kad malo pozelis. Nije isti stepen uzbudjenja ako se seksam vec 8. dan zaredom i kad nakon menzesa, tj. 5 dana spustene rampe dohvatim cojka.Venera wrote: 26 Aug 2020, 19:44 ja ne znam kako je u jako dugim vezama , ali kod mene moze svaki dan
Postoji
23Fufe wrote: 26 Aug 2020, 21:57Udala se sa 16spacebound wrote: 26 Aug 2020, 20:06
Moze i kod mene svaki dan, u 10ogodisnjem braku. Ali nije to - to. Ljepsi je seks kad malo pozelis. Nije isti stepen uzbudjenja ako se seksam vec 8. dan zaredom i kad nakon menzesa, tj. 5 dana spustene rampe dohvatim cojka.znao sam
![]()