Macrona necu komentirati
ali je meni Hugh Jackman odlican glumac i covjek ipol
https://www.gloria.hr/fokus/zvjezdane-s ... e/7236618/
Moderator: Krokodil Behko

Macrona necu komentirati

Novalićeve okiceZizi505 wrote: 27 Aug 2020, 17:51 Fadil Novalić dvije godine stariji od Cloonya, a izgleda mlađe od njega![]()
Svako od nas uz pravu šminku i odjeću može lijepo izgledati, još kada je tu i profesionalni fotograf...

Nije klasicno ljepa ali onako sva kompletno kao pojava ima nesto u sebi jako privlacno.Nora Ibsenova wrote: 27 Aug 2020, 17:48Ona meni nekako ima stila, stava, nije mi nešto aman lijepa, al' nako u kompletu mi je top![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Fakat je fit i dobro izgleda za svoje godine.Nora Ibsenova wrote: 27 Aug 2020, 17:52Novalićeve okiceZizi505 wrote: 27 Aug 2020, 17:51 Fadil Novalić dvije godine stariji od Cloonya, a izgleda mlađe od njega![]()
Svako od nas uz pravu šminku i odjeću može lijepo izgledati, još kada je tu i profesionalni fotograf...![]()

zasto ?

Sad olajavamo druge.

To sam i mislila.MunDzi wrote: 27 Aug 2020, 17:53Nije klasicno ljepa ali onako sva kompletno kao pojava ima nesto u sebi jako privlacno.Nora Ibsenova wrote: 27 Aug 2020, 17:48
Ona meni nekako ima stila, stava, nije mi nešto aman lijepa, al' nako u kompletu mi je top![]()
Jednostavno atraktivna zena ali na neki timeless nacin.
Ima nesto u njenoj cijeloj pojavi.![]()

Ovoj Džekminici npr. je sansa samo da se ponovo rodi.

Uopste ne izgleda starije od njega.spacebound wrote: 27 Aug 2020, 17:49Hugh Jackman sa suprugom. Mrsko mi guglat, 20ak godina su u braku i dvadesetak godina je, cini mi se, starija od njega. Ako sam sta pogrijesila ko zna nek me ispravi.