Ja jednom morala platit kaznu revozoru, jer nisam imala kartu. To mi je najteže djelo

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Gledaj kako kod njih sve fino mozes naci na internetu, imenom i prezimen jos i slika. Kod nas samo ako ga uslikaju onako kada ulazi u sud.insomnia wrote: 28 Aug 2020, 19:18 Onaj sa skejtom
Ovo samo sto su ga ufatili. Eno skupljaju mu pare za hudovicu. Kazu bio divan mladic
Vjeruj mi da bi ja tim nekim samar opalio. Pa nek tuze koliko god hoce.Krokodil Behko wrote: 28 Aug 2020, 19:59 Kod nas, ne bi smio ni šamara opaliti nekima, pa makar ti bubrege odbili, jer bi mogli da te tuže.
Žalosno je što mi nemamo make my day zakon.
Znam da ako nekome izdajes stan, kucu, poslovni prostor, ili cak zaposljavas, imaju stranice ukucas ime i prezime osobe i mozes provjeriti cijeli njegov dosije.
CikCikCikPogodi wrote: 28 Aug 2020, 21:18Vjeruj mi da bi ja tim nekim samar opalio. Pa nek tuze koliko god hoce.Krokodil Behko wrote: 28 Aug 2020, 19:59 Kod nas, ne bi smio ni šamara opaliti nekima, pa makar ti bubrege odbili, jer bi mogli da te tuže.
Žalosno je što mi nemamo make my day zakon.
A jesu kilavi, braćo dragaFuddo wrote: 28 Aug 2020, 21:30 Evo sta se desi kad ga ne upucas i pustis da udje u auto.
Na ovim primjerima se uce.
Ja sam. To je to. Budes insan i popusis okvir u prsaMunDzi wrote: 28 Aug 2020, 21:35 Fudo pusten prijevremena, garant zbog dobrog vladanja.![]()
Postavljali ste taj video vec.
Ako nisi ti, mislim da je brat Insomnia.
Pa nije bas da je lako savladati bizona od 120 kila misica i ko zna na kakvim hemikalijama, kad ga adrenalin spuca.
Pa to je to.
Ma nije to stvar da budes insan.
Moderacija posteno radi svoj poso.
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests