Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Strašno .. .. Eto kako bi ga ja ocijenio, strašnooo, ne mogu zamislit trenutak da sam sebi kazem e sad Cu pustit sebi jednu od timberlejka ono rahat, ccc, čemu to nije mi jasno.
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
nema ocjene "strasno", deder brate...
natrag u skolsku ti klupu !
i kotije to predavo muzicko, jeli bre ?
licenciran prosvetni radnik oli naturšik
tamoneki
Pa o čemu pjeva? Sta je to u toj pjesmi sto te zapanji, ima li ista fascinantno? Naci Cu ti milion drugih pjesama koje zapravo imaju neku temu o kojoj vrijedi razmislit. Ma ajd necemo o ukusima, ne vrijedi. Mene ne dodiruje i mislim da je nepotrebno totalno.
al kak ne kuzis Tobruk Makto frende mi mili
volim ija Tool. cak i puno vise od Djastina aliono...
ovoje pisma o vjecitoj ljubavi bre vidis ti to
jesi gledo "Notebook"? pa ja, necudime, bas si ti...
neromantik neki. ja nije gledo - isplako oci ! eh...
nijesu ni svi muskarci isti, vidite vi cure, eto.
ajmo, lajkove te nasunce vam...
radi toga sve ovo iradim, jel
mogo si ju preskocit onda vala.
sto ocjenjujes stonerazumijes
Al eto vise me cudi sto ne mozes skontat da su ukusi razliciti, ja se recimo ne bi ljutio da hopsina ocijenis nulom ili da napises da ne mozes slusati, iako znam da je pjesma fantastična i text je fenomenalan.
Toruk Makto wrote: 14 May 2020, 23:41
Strašno .. .. Eto kako bi ga ja ocijenio, strašnooo, ne mogu zamislit trenutak da sam sebi kazem e sad Cu pustit sebi jednu od timberlejka ono rahat, ccc, čemu to nije mi jasno.