animals wrote: 30 Aug 2020, 00:14
Nora Ibsenova wrote: 30 Aug 2020, 00:12
Što je nekom teško povjerovat da prosječna djevojka ne bi bila s' Bredom sve i da može.

Pa normalno da ne bi..
kad i ne moze...

Pa evo, sve i da imam neku ludu sreću i priliku da budem sa Bradom, ili bilo kojim poznatim tipom, ne bih.
Mogu se ja ložit na Johnny Deppa i maštat da me odvede na neko sunčano ostrvo, gdje ga niko neće prepoznat, da pijemo rum i pričamo o smislu života. 
U stvarnosti sam anksiozna djevojka, kojoj javni istupi bilo koje vrste unose nervozu, nespokoj, stres, pa makar se to radilo o prezentaciji među svojim kolegama. Ja kad trebam ući u kancelariju nečiju, kad se trebam prvi put upoznat s nekim, unervozim se, ponavljam sto puta u glavi šta ću reći, i vazda se provalim sa nekom glupošću i sad treba da svaki dan živim pred kamerama, da me ljudi prate i postavljaju milion glupih pitanja, da se tako nervozna, anksiozna, izbezumljena smješkam, pobudalila bih.
Tako da, ne, ne bih bila ni sa Pitom ni sa kim ko je toliko medijski eksponiran, nema tih para. Nema tih para koje mogu platit zdravu glavu.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti.  Evo naprimjer, mene.