Jarane, djeci mi je 18 i 23 ove godine. Sve te godine nisam izaso iz monovolumena. Sad smrt monovolumenima. Ja i zena. Kupio mini morisa i skuter.Krokodil Behko wrote: 30 Aug 2020, 10:36HAVANA wrote: 30 Aug 2020, 08:41
Preporuke za sharan. To je jedini vw sto sam u zivotu vozio.A more i regal u njega.
Vozio Senic. Pozadi ti je prostora, kao u solidnom špajzu, bez obaranja zadnjeg sjedišta,
Sex u autu ??!!!
Moderators: spacebound, Duminjo
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2911 times
- Been thanked: 24123 times
- Status: Online
Re: Sex u autu ??!!!
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
- Status: Offline
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9977 times
- Been thanked: 11847 times
HAVANA wrote: 30 Aug 2020, 10:41Jarane, djeci mi je 18 i 23 ove godine. Sve te godine nisam izaso iz monovolumena. Sad smrt monovolumenima. Ja i zena. Kupio mini morisa i skuter.Krokodil Behko wrote: 30 Aug 2020, 10:36
Vozio Senic. Pozadi ti je prostora, kao u solidnom špajzu, bez obaranja zadnjeg sjedišta,![]()
Makar se možeš parkirati lakše
Manje ćeš i potrošiti, a ušredu nek troši dijete u svojim kolima i dođe te isto, osim malo više para za dvije registracije
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
Sta se meni desilo jednom znaci uzas..
Obratite paznju malo zene
Znaci bivsi i ja bili tako nazad i bilo hladno, zima bila.. i nismo ni poceli i taman se zamaglila stakla i vidim ja neki otisti ruku po prozorimaa.. I to samo na zadnjem sjedistu..
Reko sta je ovo, odakle ovi otisci.. On je sjebao, kaze pa sta odakle kako mislis? Reko otisci ruku od koga su, od mene nisu. Kaze tvoji koji ti je kao
Reko mi nismo imali sex u autu ima jedno 2 mjeseca,moji nisu sigurno.
On je mene jedno pola sata ubjedjivao da su moji a nisam budala znam da nisu moji niti ja diram tako prozore
Ja sam placuci otisla kuci, jedna od ruznijih veceri u mom zivotu
Od tada mi nesto nije privlacan seks u autu
Obratite paznju malo zene
Znaci bivsi i ja bili tako nazad i bilo hladno, zima bila.. i nismo ni poceli i taman se zamaglila stakla i vidim ja neki otisti ruku po prozorimaa.. I to samo na zadnjem sjedistu..
Reko sta je ovo, odakle ovi otisci.. On je sjebao, kaze pa sta odakle kako mislis? Reko otisci ruku od koga su, od mene nisu. Kaze tvoji koji ti je kao
On je mene jedno pola sata ubjedjivao da su moji a nisam budala znam da nisu moji niti ja diram tako prozore
Ja sam placuci otisla kuci, jedna od ruznijih veceri u mom zivotu
Od tada mi nesto nije privlacan seks u autu
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
Damn 
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Blago kuci koju ti zaobidjes.Merlin246 wrote: 30 Aug 2020, 10:58 Sta se meni desilo jednom znaci uzas..
Obratite paznju malo zene![]()
Znaci bivsi i ja bili tako nazad i bilo hladno, zima bila.. i nismo ni poceli i taman se zamaglila stakla i vidim ja neki otisti ruku po prozorimaa.. I to samo na zadnjem sjedistu..![]()
Reko sta je ovo, odakle ovi otisci.. On je sjebao, kaze pa sta odakle kako mislis? Reko otisci ruku od koga su, od mene nisu. Kaze tvoji koji ti je kao![]()
On je mene jedno pola sata ubjedjivao da su moji a nisam budala znam da nisu moji niti ja diram tako prozore![]()
Ja sam placuci otisla kuci, jedna od ruznijih veceri u mom zivotu![]()
Od tada mi nesto nije privlacan seks u autu![]()
Glup sam!
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
netko je postavio fotku ranije , i to mi je palo na pamet, prvo zamagliti auto , kao dio provjereMerlin246 wrote: 30 Aug 2020, 10:58 Sta se meni desilo jednom znaci uzas..
Znaci bivsi i ja bili tako nazad i bilo hladno, zima bila.. i nismo ni poceli i taman se zamaglila stakla i vidim ja neki otisti ruku po prozorimaa.. I to samo na zadnjem sjedistu..![]()
Reko sta je ovo, odakle ovi otisci.. On je sjebao, kaze pa sta odakle kako mislis? Reko otisci ruku od koga su, od mene nisu. Kaze tvoji koji ti je kao![]()
On je mene jedno pola sata ubjedjivao da su moji a nisam budala znam da nisu moji niti ja diram tako prozore![]()
decko ti je sigurno zivio kod roditelja, pa mu j auto bila jedna od opcija za seksanje
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Nije nego nam je nekada bilo bolje sto puta u autu, dok dodjemo do stana nije vise to toVenera wrote: 30 Aug 2020, 11:07netko je postavio fotku ranije , i to mi je palo na pamet, prvo zamagliti auto , kao dio provjereMerlin246 wrote: 30 Aug 2020, 10:58 Sta se meni desilo jednom znaci uzas..
![]()
decko ti je sigurno zivio kod roditelja, pa mu j auto bila jedna od opcija za seksanje![]()
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Jedne prilike se vraćam pješke iz grada sa dvojicom pajdaša i pokupi nas ovaj jedan pajdaš iz mahale, koji je naiš'o s autom.
Hajde, posjedali smo mi u auto, zimsko doba, i kako prozori zamagliše, ukazaše se otisci tabana po zadnjim bočnim prozorima.
Hajde, posjedali smo mi u auto, zimsko doba, i kako prozori zamagliše, ukazaše se otisci tabana po zadnjim bočnim prozorima.
Kakva im je to poza bila i kako su to uspjeli izvestiČarobni wrote: 31 Aug 2020, 00:42 Jedne prilike se vraćam pješke iz grada sa dvojicom pajdaša i pokupi nas ovaj jedan pajdaš iz mahale, koji je naiš'o s autom.
Hajde, posjedali smo mi u auto, zimsko doba, i kako prozori zamagliše, ukazaše se otisci tabana po zadnjim bočnim prozorima.![]()
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Upratio vas voajer ,garant je razvijao desnicuMerlin246 wrote: 30 Aug 2020, 10:58 Sta se meni desilo jednom znaci uzas..
Ostalo je cutanje.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25204 times
- Been thanked: 27960 times
- Status: Online
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
pa prvo se trebamo upitati , da li su nozni prsti bili prema gore ili doljeMerlin246 wrote: 31 Aug 2020, 16:13Kakva im je to poza bila i kako su to uspjeli izvestiČarobni wrote: 31 Aug 2020, 00:42 Jedne prilike se vraćam pješke iz grada sa dvojicom pajdaša i pokupi nas ovaj jedan pajdaš iz mahale, koji je naiš'o s autom.
Hajde, posjedali smo mi u auto, zimsko doba, i kako prozori zamagliše, ukazaše se otisci tabana po zadnjim bočnim prozorima.![]()
![]()
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"