Melek je melek nemeres ti bi melek

Moderator: VIP
Melek je melek nemeres ti bi melek
Pametan ti tata, imal sta mrze nego makarone s kecapom
Zar ima i toga
Makaroni i kecap
Probaj tako haše ako ga ima kod vas kupiti
fakat nisam jer nisam bio u ratuvrhbosnica wrote: 01 Sep 2020, 15:35Makaroni i kecap![]()
Pa to nismo ni u ratu jeli... doduse nije bilo kecapa![]()
Ma ne mislim.bukvalno nego kad čitam osobine, gluho bilo
tako i ja, kad god se nensminkam i ne obucem isl, iskoci neko hotMerlin246 wrote: 01 Sep 2020, 16:38 Joj Boze kakav je novi kolega dosaoo nas
A ja sinoc kontam dal da perem kosu il da vezem je sutra ma reko umorna sam spava mi se svezat cu je nemam volje susitii.. Ustala jutros spava mi se ma reko bas me briga necu se ni sminkati bolje da spavam duze pola sata
I tako ja smrljam neku pundzu umijem se obucem i na poso..![]()
Kad sam vidjela kakav je![]()
Jos je tako pametan, kulturan fin decko, prica odlicno njemacki..
Sutra cu da navijem kosu i nasminkam se i sve![]()
Ustat cu u 4![]()
![]()
Das je njega vec nekakva sa urednom kosom zbarilaMerlin246 wrote: 01 Sep 2020, 16:38 Joj Boze kakav je novi kolega dosaoo nas
A ja sinoc kontam dal da perem kosu il da vezem je sutra ma reko umorna sam spava mi se svezat cu je nemam volje susitii.. Ustala jutros spava mi se ma reko bas me briga necu se ni sminkati bolje da spavam duze pola sata
Ustat cu u 4![]()
![]()
Suti, dobro si prosla
vrhbosnica wrote: 01 Sep 2020, 16:45tako i ja, kad god se nensminkam i ne obucem isl, iskoci neko hotMerlin246 wrote: 01 Sep 2020, 16:38 Joj Boze kakav je novi kolega dosaoo nas
Ustat cu u 4![]()
![]()
ali uvijek
btw, dont shit where u eat, u prevodu, ne petljaj se sa kolegama![]()