Popričaćemo poslije mjesec dana

Moderator: VIP
Što
Sad mi nista nije jasno.. Ovo se moze rijesiti samo na atributima
Vjeruj mi da ne izdržavam, ja nemam trunku volje inače, tako da, kad bi se oslanjala na snagu volje izdržala bih sahatak.Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2020, 10:58
Pa lahko je tri dana izdržati. To ti je jedan malo duži mahmurluk
Ja tri sata izdrzim i hocu puknut..Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2020, 10:58
Nora Ibsenova wrote: 02 Sep 2020, 11:01Vjeruj mi da ne izdržavam, ja nemam trunku volje inače, tako da, kad bi se oslanjala na snagu volje izdržala bih sahatak.Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2020, 10:58
Jednostavno, ne želim više da budem pušač i to je to. Ne vidim više ništa lijepo u pušenju, ništa zadovoljavajuće nikakvu potrebu mi ne ispunjava, ja trošim i žrtvujem mnogo radi njih a doslovno ništa ne dobijem zauzvrat.
Et zato sam prestala
A javiću se za mjesec svakako![]()
Duminjo wrote: 02 Sep 2020, 11:01Ja tri sata izdrzim i hocu puknut..Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2020, 10:58
Tri Dana je tri Dana, j... ti to
Nato, cestitam![]()
Čuj šta ću sad, živjet ko i prije prve cigare.Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2020, 11:08Nora Ibsenova wrote: 02 Sep 2020, 11:01
Vjeruj mi da ne izdržavam, ja nemam trunku volje inače, tako da, kad bi se oslanjala na snagu volje izdržala bih sahatak.
Jednostavno, ne želim više da budem pušač i to je to. Ne vidim više ništa lijepo u pušenju, ništa zadovoljavajuće nikakvu potrebu mi ne ispunjava, ja trošim i žrtvujem mnogo radi njih a doslovno ništa ne dobijem zauzvrat.
Et zato sam prestala
A javiću se za mjesec svakako![]()
Pa štaš sad raditi u životu? Ostaće ti praznina, koju nećeš moći popuniti ničim drugim.
Ljubav nije isto što i cigareta.
Ljubav je katkad besplatna, a ono što vrijedi, mora se platiti.
Osim toga, ot ti je jedina sigurna zaštita od korone
Duminjo wrote: 02 Sep 2020, 11:01
Ja tri sata izdrzim i hocu puknut..
Tri Dana je tri Dana, j... ti to
Nato, cestitam![]()
Puno je tri sata. Treba zakon protiv takvih poslodavaca.
Nora Ibsenova wrote: 02 Sep 2020, 11:09Čuj šta ću sad, živjet ko i prije prve cigare.Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2020, 11:08
Pa štaš sad raditi u životu? Ostaće ti praznina, koju nećeš moći popuniti ničim drugim.
Ljubav nije isto što i cigareta.
Ljubav je katkad besplatna, a ono što vrijedi, mora se platiti.
Osim toga, ot ti je jedina sigurna zaštita od korone
Puno je tri sata. Treba zakon protiv takvih poslodavaca.
Jebo me i dan i sat kad sam je prvi put zapalila.
Šta nisi znala
Dajder vamo