TROSJED
Moderator: VIP
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2249 times
- Been thanked: 5321 times
- Status: Offline
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9387 times
- Been thanked: 11147 times
Vranjanac traži ženu zdrave loze, koja ga neće praviti ljubomornim, zbog braka i rađanja muške djece

Oglas za ženidbu koji je dao jedan Vranjanac, tridesetdevetogodišnji inženjer, postao je pravi hit u tom gradu, ali i na društvenim mrežama.
U oglasu kojim je oblijepio ulazna vrata odjeljenja Zdravstvenog centra, on traži isključivo zaposlenu medicinsku sestru, koja još mora da bude visoka, lijepa, pametna, da zna da kuva i da je zdrave loze.
Javlaju se na oglas. Već sam zakazao jedan dolazak poslije radnog vremena. Javila se jedna iz Kragujevca i jedna iz Beograda – otkriva Vranjanac za TV Prva.
Budući mladoženja nije želio pred kamere jer ima previše obaveza oko kandidatkinja za brak. On je potvrdio da je inženjer mašinstva i da je dobro situiran.
Vranjanke već znaju za oglas, ali su pomalo i ljute, a Vranjanci nisu baš sigurni da postoji idealna žena.
Od buduće žene mladoženja još traži da nije depresivna, da rađa mušku djecu, da ne provocira i da živi za jednog čovjeka.
Mnoge ceduljice sa brojevima telefona su već uzete sa oglasa što znači da i u Vranju vlada interesovanje za ovu bračnu ponudu.
(SB)
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7678 times
- Been thanked: 18106 times
Re: Vranjanac traži ženu zdrave loze, koja ga neće praviti ljubomornim, zbog braka i rađanja muške djece
Aaaa vidi rodjen 19.12. kad i ja 
Idem mu se javiti.

Idem mu se javiti.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7678 times
- Been thanked: 18106 times
Re: Vranjanac traži ženu zdrave loze, koja ga neće praviti ljubomornim, zbog braka i rađanja muške djece
Pih, nema viber.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
lozinka : joj boli

Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8798 times
- Been thanked: 5556 times
- Status: Online
Da je izbacio ovo visoka mislio bi da Spejsi trazi.Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2020, 10:27
Oglas za ženidbu koji je dao jedan Vranjanac, tridesetdevetogodišnji inženjer, postao je pravi hit u tom gradu, ali i na društvenim mrežama.
U oglasu kojim je oblijepio ulazna vrata odjeljenja Zdravstvenog centra, on traži isključivo zaposlenu medicinsku sestru, koja još mora da bude visoka, lijepa, pametna, da zna da kuva i da je zdrave loze.
Javlaju se na oglas. Već sam zakazao jedan dolazak poslije radnog vremena. Javila se jedna iz Kragujevca i jedna iz Beograda – otkriva Vranjanac za TV Prva.
Budući mladoženja nije želio pred kamere jer ima previše obaveza oko kandidatkinja za brak. On je potvrdio da je inženjer mašinstva i da je dobro situiran.
Vranjanke već znaju za oglas, ali su pomalo i ljute, a Vranjanci nisu baš sigurni da postoji idealna žena.
Od buduće žene mladoženja još traži da nije depresivna, da rađa mušku djecu, da ne provocira i da živi za jednog čovjeka.
Mnoge ceduljice sa brojevima telefona su već uzete sa oglasa što znači da i u Vranju vlada interesovanje za ovu bračnu ponudu.
(SB)

The Dark Side Of The Forum...
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2650 times
- Been thanked: 8154 times
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3657 times
- Been thanked: 6708 times
Trazim i ja taku..
javit mi, kad nadje...
javit mi, kad nadje...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9743 times
- Been thanked: 16374 times
Da nije ko trazi

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2650 times
- Been thanked: 8154 times
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Ovo kao da je Slobodan Šijan izmislio.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13810 times
- Been thanked: 22732 times
ViS kad mu se na dejt pomoli neki ludi mitar sa sest metara preko ledja, i satare budalu.
Dozvolite da se obratimo
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9243 times
- Been thanked: 9183 times
"Rođen ocenom 10"
Gnjln
Gnjln
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Muškarac koji zna šta hoće 

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Pa hoće tradicionalnu porodicu, a vi ste sve protiv toga, kako sam razuumio
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15080 times
- Been thanked: 14847 times
Hoce batinaKrokodil Behko wrote: 03 Sep 2020, 09:42
Pa hoće tradicionalnu porodicu, a vi ste sve protiv toga, kako sam razuumio

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Dori wrote: 03 Sep 2020, 09:45Hoce batinaKrokodil Behko wrote: 03 Sep 2020, 09:42
Pa hoće tradicionalnu porodicu, a vi ste sve protiv toga, kako sam razuumioCuj da radja musku djecu...Pa nije do nje, vec do njega
![]()
Al kako dođe do zaključka, da ga žena neće praviti ljubomornim, ako je visoka, med. sestra, zdrave loze, itd?
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15080 times
- Been thanked: 14847 times
Ali lozinkaKrokodil Behko wrote: 03 Sep 2020, 09:48
Al kako dođe do zaključka, da ga žena neće praviti ljubomornim, ako je visoka, med. sestra, zdrave loze, itd?

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”