Steta sto treba vremena. Promjene su pozeljne sto prije.MarlboroGold wrote: 03 Sep 2020, 14:00Najvjerovatnije neće biti dovoljno, ali što je prisutniji u politici to će biti bolje za njega i njegovu stranku dugoročno gledajući. To je jedina stranka kojoj je fokus najviše na omladini.Duminjo wrote: 03 Sep 2020, 13:48
I ja bih njemu.. I mislim skoro isto ko i ti u vezi njega.
Al ovi nabrojani imaju "armiju" iza sebe onih redovnih glasaca koji odlucuju na izborima jer je izlaznost mala.
Hadzikadic bi moro pokupiti sve ove neutralne, ove sto ne glasaju, studente i ostalu buraniju da se pokusa pogurati sa njima.
Mislim da ce on i sada dobro proci, al opet.. Nedovoljno
Nisu mu davali nikakve šanse na prošlim izborima, pa je čovjek nadmašio sva moguća očekivanja. Mnogi su ga ismijavali i okarakterisali kao facebook političara i slično uoči izbora, a na kraju je dokazao da je ozbiljna prijetnja bošnjačkom establišmentu.
Dugorocno, vidjecemo kako ce se ostala mafija nositi sa njim i kako ce se prema njemu ponasati kad im bude ozbiljna prijetnja. Nije lako isplivati u ovoj bari punoj krokodila koji ujedaju kad stignu