Nicht reden. Handeln!
Es gibt Zeiten der Diplomatie und Zeiten, in denen man zu handeln hat... die Diplomatie ist tot!

Nicht reden. Handeln!

Pusti fufija, pusti fufija. Ne smijem niš ni rećvrhbosnica wrote: 04 Sep 2020, 20:37Ma pusti fufija...
Mescini ti je kosa nadosla...bas ima wow volumena

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Cura okaci fin atribut, tebi malo...Fufe wrote: 04 Sep 2020, 20:39Pusti fufija, pusti fufija. Ne smijem niš ni rećvrhbosnica wrote: 04 Sep 2020, 20:37
Ma pusti fufija...

Evo ali da mi das neki kompliment sto sam stavila cijelu slikuFufe wrote: 04 Sep 2020, 20:39Pusti fufija, pusti fufija. Ne smijem niš ni rećvrhbosnica wrote: 04 Sep 2020, 20:37
Ma pusti fufija...

Jogurt na lice..ili kriske krastavca... i pod sesir...

boli li?
 boli li?
Cuj jogurt na lice, zar nije bolje jogurt usta?
HvalaFufe wrote: 04 Sep 2020, 20:46 Ti nemaš potrebu da se kriješ. Zapamti to za sad i ubuduće.
Dobro, jesi malo planula u licuboli li?

Onako kad si frisak sa plaze, namazes se svuda gdje si izgorio...i sjedis i cekas...i kad se to haman usiri ides pod tus..sve tako sa kostimom...

Ja to morsko stoicki podnesem tako sto ne spavam svunoc od bolovavrhbosnica wrote: 04 Sep 2020, 20:48Onako kad si frisak sa plaze, namazes se svuda gdje si izgorio...i sjedis i cekas...i kad se to haman usiri ides pod tus..sve tako sa kostimom...
Tako jedno ljeto vrhbosnica sve do struka bila namazana jogurtom.... jebemu makarsku

Jel masna? Nebi trebalo da je masna, samo hidratantna

Ili majica i hlad. Ja budem najbjelji i kad dolazim i kad odlazimFufe wrote: 04 Sep 2020, 21:01 Samo krema pedesetka. Ja nju koristim. 15 dana na moru, sunčanje po par sati dnevno, a vratim se kući bijel ko sir