Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Tokmak wrote: 04 Aug 2020, 14:45
Bila bi za predsjednicu izabrana opet članica masonske trilaterale čiji su stvarni šefovi u Washingtonu i Bruxellesu pa ne bi bilo odlikovanja za HVO niti ove godine nego bi se sve svodilo na njene naučene i šablonske izjave koje je ponavljala punih 5 godina.
A jel otkad je ona masonka?
Pa zar vi niste tu ginuli za nju, cijelih pet godina?
Tokmak wrote: 04 Aug 2020, 14:45
Bila bi za predsjednicu izabrana opet članica masonske trilaterale čiji su stvarni šefovi u Washingtonu i Bruxellesu pa ne bi bilo odlikovanja za HVO niti ove godine nego bi se sve svodilo na njene naučene i šablonske izjave koje je ponavljala punih 5 godina.
A jel otkad je ona masonka?
Pa zar vi niste tu ginuli za nju, cijelih pet godina?
Članica trilaterale,naravno da jeste masonka...
Pa što misliš zašto je izabrana u članstvo MMO-a?
Nisam baš cijelih 5 godina,već nakon prve godine mi je bilo sve jasno...
U Hrvatsku će se od 15. oktobra moći unijeti samo dvije kutije cigareta umjesto deset ili “šteke”, što je ozbiljan udar na sve masovniji odlazak Hrvata u BiH radi šopinga.
U Zagrebu se održavaju protesti protiv korona mjera. Na Trgu bana Jelačića u 17 sati počelo je okupljanje više hiljada ljudi koji ne nose maske, a sve ovo u okviru "Festivala slobode".
Uz turistički autobus i muziku, okupljeni nose transparente s porukama poput "Skini masku, ugasi TV, živi punim plućima", "Covid je laž, nismo svi covidioti", "Roditelji i djeca su nerazdvojni", "Bolje grob nego rob", "Slobodan život je naša moć".
Organizatori tvrde da su se od trenutka pojave koronavirusa nametale presedanske mjere kojima su se građanima ograničila temeljna prava i slobode.
Popularni hrvatski muzičar Tony Cetinski je DJ na ovom događaju, te pušta muziku okupljenima s turističkog busa.
Ministar zdravstva Vili Beroš na Facebooku je komentirao ovaj skup, kazavši da kao demokršćanin poštuje slobodu i pravo svakog čovjeka na vlastito promišljanje, ali da kao ljekar i humanista, i kao hrvatski ministar zdravstva ne može podržati neznanstveni pristup koronavirusu i metodama koje omogućuju njegovo širenje.
Da. A nije debilno sto moras masku nositi napolju. Sto bi ja trebo kad se parkiram ispred kuce staviti masku u autu pa izaci iz auta do kuce? Sto biciklisti ili trkaci moraju nositi maske? Sto mi novine svaki dan pune glavu sa sedam hiljada zarazenih dnevno a u bolnici vec danima oko cetiri hiljade ljudi? Cetiri hiljade na zemlju od preko 60 miliona stanovnika
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Da. A nije debilno sto moras masku nositi napolju. Sto bi ja trebo kad se parkiram ispred kuce staviti masku u autu pa izaci iz auta do kuce? Sto biciklisti ili trkaci moraju nositi maske? Sto mi novine svaki dan pune glavu sa sedam hiljada zarazenih dnevno a u bolnici vec danima oko cetiri hiljade ljudi? Cetiri hiljade na zemlju od preko 60 miliona stanovnika
posebno i neizmjerno placem eo zbog trkaca i biciklista
posebno i neizmjerno placem eo zbog trkaca i biciklista
Pa nista. Ti spavaj sa maskom
Pa upravo suprotno. Ovi drugi su kmecavci. Kme, kme ako se ne testiram necu znati da imam najopakiji bolest na svijetu
Jbt maloprije clanak o nekakoj dvanest puta se testirala dok nije ispala pozitivna