lijepo sam pitala , kakve signale

ma kakvo dizanje ega, to mi je debillno

Moderators: spacebound, Duminjo
lijepo sam pitala , kakve signale
pa ne znam, ozbiljno ti kazem , nemam pojma
Zelis flert i avanturuHurija wrote: 04 Sep 2020, 19:27kFuddo koliko ti je životno jesil se osigurao u slučaju
,mislila sam na preljubu i ako dodje do kakve nezgode
Ovo se tebi desilo?Hurija wrote: 04 Sep 2020, 18:10 Pa suprotno je po vama ,dodje do krize identiteta i krize srednjih godina ,zasite se partneri jedno drugoga ,varaju jednako i ozenjeni i udate kao i oni koji imaju vezu a koja nije ozakonjena
meni udvaraju...spacebound wrote: 04 Sep 2020, 18:43 Meni se vala ozenjeni ne udvaraju, nikad i nisu. Jest jedan davno, dok sam cura bila, pa izlazio navecer bez zene. Vrlo lako sam ga postavila na mjesto. Ima tu i do tvog stava. Vjerovatno djelujes zainteresovano, takve signale saljes.
provalis u roku od 5min, al dzaba..to nastavlja da supljira...Koraci_u_noci wrote: 05 Sep 2020, 21:56 Sve je u glavi. To je po onoj ozenjen sam a k'o momak zivim, pa se zaborave na momente
Čudno mi samo kako ih je tako dosta zaboravnih.Koraci_u_noci wrote: 05 Sep 2020, 21:56 Sve je u glavi. To je po onoj ozenjen sam a k'o momak zivim, pa se zaborave na momente