Lavlje_srce wrote: 06 Sep 2020, 11:21
Nora Ibsenova wrote: 06 Sep 2020, 11:14Valjda zato što sam naivna, Al evo ne kontam kakve veze ima ovaj tvoj komentar sa onim što sam ja rekla.

Izgleda sam ja naivna sto ti prilazim s uvazavanjem, a ti se podsmjehujes. Moj komentar se odnosio na tzv. ---> prirodnu selekciju. Ista pogadja 'obican puk' (citaj sirotinju) vise od ostalih bilo koja bolest da je u pitanju, ne samo korona.
Hahaha. Ne kazem da mi je drago zbog toga, ali to je cinjenica.
Animals je spomenuo prenapučenost planete zemlje i da je korona svojevrstan vid prirodne selekcije.
Pa sam ga ja, onda u tom tonu u kojem je počeo, pitala šta ako je to prirodna selekcija? Je li to znači da joj se trebamo prepustit? I ako da, koga ćemo prepustit prirodnoj selekciji, običan narod, ili će isto važiti za političare, poznate, bogate, itd?
Tačno je da je "običan puk" na većem udaru kad je bilo šta u pitanju, pogotovo bolesti, ali ipak se liječi, prima terapije, lijekove i slično za te bolesti.
Tako da, nikakvo podsmjehivanje, ali ja stvarno i dalje ne vidim kakve veze ima ta opaska tvoja (za koju priznajem da je činjenica) sa onim što sam ja rekla.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.