Je li tebi privlačnija žena u ravnoj obući ili kada nosi potpetice od recimo osam cm (uz uvijet da zna hodati u njima

Je li tebi privlačnija žena u ravnoj obući ili kada nosi potpetice od recimo osam cm (uz uvijet da zna hodati u njima
A morel se otije stiklama hodit po ledini?
Pa ima i spicom i petom.. Igre bez granica
More, samo ćeš je morati malo pridržavati
Cini ti se, nije to samo navuc iza saltera osam sati
To je istinaMarlboroGold wrote: 03 Sep 2020, 14:34 Nikad mi nece biti jasno zasto se patite u stiklama
Sto je najgore ima zena koje uopste ne znaju hodati u stiklama, a forsiraju nosnju istih.
Kad je žensko čeljade seksi, i u kopačkama je seksi.
Jest nama lijepo vidjeti... to ne sporimMister No wrote: 05 Sep 2020, 20:44Zato sto nesto najsexi sto mozes vidjeti je zgodnu zensku nogu u stikli.MarlboroGold wrote: 03 Sep 2020, 14:34 Nikad mi nece biti jasno zasto se patite u stiklama
Sto je najgore ima zena koje uopste ne znaju hodati u stiklama, a forsiraju nosnju istih.
Treba to znat nosit.
Ne razumem to za uža stopalaZizi505 wrote: 05 Sep 2020, 20:40Da.Fufe wrote: 04 Sep 2020, 12:38 Imam jedno pitanje za vas hanume.
Helem, primjećujem da je kod mnogih žena jedan ili oba palca na nogama zakrivljeni ka ostalim prstima.
Je li to zbog te špicaste obuće?
Žene koje imaju uža stopala, ako ne nose baš svaki dan špicaste cipele rjeđe imaju taj problem.
Ne što svi nose nego što ženi lijepo stoji
Hej Boze koliko su ruzne patike i oblik i sve.srculence7 wrote: 04 Sep 2020, 13:00 Ja ih izbegavam ali znam da su mnogim ženama koje su sada u godinama deformisani prsti i imaju problema sa stopalima, čak ne mogu ni patike bilo koji oblik, pumine mi najvise odgovaraju, nekako prate prirodno oblik i to ovako slični modeli...
pp.jpg
Pa ne mogu ti stikle smetati kad imas 45kgMerlin246 wrote: 06 Sep 2020, 17:51 Kad obujem stikle samnom se vise ne moze pricati, nisam ista osoba![]()
Mogu jedno 5,6 sati mozda da nikako ne sjednem![]()
Bas volim visoke potpetice![]()
Kakve veze ima kilaza s timtuzlak1212 wrote: 06 Sep 2020, 17:58Pa ne mogu ti stikle smetati kad imas 45kgMerlin246 wrote: 06 Sep 2020, 17:51 Kad obujem stikle samnom se vise ne moze pricati, nisam ista osoba![]()
Mogu jedno 5,6 sati mozda da nikako ne sjednem![]()
Bas volim visoke potpetice![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests