Zasto si editovala post?

Moderator: Krokodil Behko
Zasto si editovala post?
Razocarana sam.Lavlje_srce wrote: 07 Sep 2020, 02:15Ma pusti je, nebitna je.Demonika wrote: 07 Sep 2020, 02:13Ma ko treba tvoju pomoć u ovome
tko do respiratora dogura ionako je mrtav, kao i u vrijeme gripe, ali ih u gripno vrijeme nitko ne brojaše, koliko ih bijaše umrlih
Kako ono ti kažeš, ti si svetica i ne vrijeđaš,
ali eto šuknu ga osobi spominjući kako si iznenađena da priča engleski
idemo ad hominem
kao što rekohMunDzi wrote: 07 Sep 2020, 02:16Ti si pijana.Demonika wrote: 07 Sep 2020, 02:13
Ma ko treba tvoju pomoć u ovome
tko do respiratora dogura ionako je mrtav, kao i u vrijeme gripe, ali ih u gripno vrijeme nitko ne brojaše, koliko ih bijaše umrlih
Kako ono ti kažeš, ti si svetica i ne vrijeđaš,
ali eto šuknu ga osobi spominjući kako si iznenađena da priča engleski
idemo ad hominem![]()
Odbijam da mislim da to nije od alkohola.
Dobijes ono sto das, jednostavan princip.
Onda nije od alkohola.Demonika wrote: 07 Sep 2020, 02:19
kao što rekoh
ad hominem je, na kraju, tvoj jedini adut![]()
da nisi patetična, možda bi i bila zanimljiva
......ups
ne
Bio je sarkazam.
Ma dobro, ne mogu se ja s tobom ozbiljno posvadjati.
Ne, ja sam preporucila Fuddomicin Mundzi.
jok
Lavlje_srce wrote: 07 Sep 2020, 02:23Ma dobro, ne mogu se ja s tobom ozbiljno posvadjati.
Ne, ja sam preporucila Fuddomicin Mundzi.![]()
trebaš prvo imati spoznaju o definiciji sarkazma
Ovo cesto citam u komentarima na portalima i fb, sto jednostavno nije tacno. Jedni vuku na svoju, stranu na kojoj se dokazuje da je korona najgora posast sto je ikad zatrefila ljudski rod, koristeci bilo sta i preuvelicavajuci 1000 puta, a oponenti opet hoce da je svedu na nivo obicne prehlade, pa se sluze ovom recenicom.Lavlje_srce wrote: 06 Sep 2020, 14:56
Niko vec sest mjeseci ne umire od invarkta, karcinoma, cerebrovaskularnih oboljenja itd. Sve ih pojela korona.![]()
![]()
![]()
Dobro, znamo da je muskarcima svaka prehlada ustvari najtezi oblik gripetuzlak1212 wrote: 06 Sep 2020, 22:44 Cuj jendom gripu u zivotu imala...
Ja to bolujem 2 put godisnje minimalno, citav zivot
Ja sam skonto da je najbolje kad se ja napijem. Zvijezda bi tjerala mjeseca.
Dao Bog da se ne desi, ali sumnjam.. Nekoga će vjerovatno zakačiti, sve dok se to ne uhoda. A pitanje su godine. Što se tiče pokreta globalne masinerije, kao što već rekoh.. Ni to me ne čudi.. A ni politička euforija i ogromna obećanja prije izbora..Lavlje_srce wrote: 07 Sep 2020, 00:13Mene samo plasi sto je komplet globalna masinerija pokrenuta, ne bih voljela da se desi da bude ozbiljnih nezeljenih svojstava od ove vakcine.ina wrote: 07 Sep 2020, 00:07 Lavlje farmaceutske kompanije su se uvijek vezale za trku ko će se prije, i što više, nagrabiti profita..
Ovaj slučaj neće biti izuzetak..
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests