Koji sistem je zlo? O kojoj državi ti pišeš i o kojem predsjedniku?Fuddo wrote: 04 Sep 2020, 20:04Sta se bona sankcionise?jelena... wrote: 04 Sep 2020, 16:54
Država, naravno. Sistem koji ima institucije i mehanizme da bahate spodobe može sankcionisati i država u kojoj i Bošnjaci, iako su manjina, imaju svoje mjesto i svoje predstavnike vlasti, a to je ujedno i domovina svih njenih građana bez obzira na bilo kakvu pripadnost.
https://www.pobjeda.me/clanak/nuhodzic- ... -istrazuju
Zlu se ne podilazi i pred zlom se ne histeriše mantrama o klanju i nemogućem zajedničkom životu - ni na društvenim mrežama ni u stvarnosti.
Bahatost, vrijeđanje, zastrašivanje i govor mržnja se sankcioniše, a pametni ljudi svakodnevno pronalaze način da se sa zlom izbore i da žive normalno uprkos svim kulturološkim razlikama. Mi koji živimo na ovim prostorima...i u CG i u Sr i u HR i u BiH to vrlo dobro znamo, svako iole pametan to zna bez obzira na to gdje živi, a pripadnici manjinskih grupa pogotovo.
U kakvom ti la la landu zivis?
Ne da mu se podilazi, citav sistem je zlo, ono je modus operandi, predsjednik drzave koja je svima okolo zagorcala zivote je sto za jednog. Isti adolf, samo nema resurse da signe adolfa.
I upravo zbog toga sto je Milo raskrstio sa tim zlom, pokusao da se otrgne od toga, okrene miru, radu, postivanju drugacijeg, upravo mu zbog toga i ruse drzavu.
Gdje se nalaze ti uvredljivi grafiti? U kojoj državi?
Milo je još uvijek predsjednik Crne Gore, koliko je meni poznato.

...bogumi ja odgleda ovo, dobra emisija! ...ova trojica nama trebaju! ![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)