ElTriconi wrote: 07 Sep 2020, 17:25 Ja ne kontam kako neko hoce bit urednik, sebi obavezu zadaje a volontira.![]()
Ne vjerujem da je Jelena ovdje na osnovu ugovora o djelu

Moderator: Krokodil Behko
ElTriconi wrote: 07 Sep 2020, 17:25 Ja ne kontam kako neko hoce bit urednik, sebi obavezu zadaje a volontira.![]()
Igramo se, Trico, bolan, bolan...ElTriconi wrote: 07 Sep 2020, 17:25 Ja ne kontam kako neko hoce bit urednik, sebi obavezu zadaje a volontira.![]()
Oso haman na more a nea interneta
Haj to al ce napravit tamo klaster, bice zenicki klaster u neumu
Što dublja odsutnost predrasuda..jelena... wrote: 07 Sep 2020, 16:17Imamo li objektivnu skalu procjene kojom možemo izmjeriti tu količinu nečije objektivnosti?ina wrote: 07 Sep 2020, 16:06
Ma zezala sam se..
A što se tiče uredništva.. I nebitno da li je (bar meni) neko od favorita ili ne.. Koliko količina objektivnosti koju posjeduje inače i iznosi i stavovima..
Prije će stav o nečijoj objektivnosti biti samo subjektivni dojam pristrasnog posmatrača sa strane.
Mene npr. ili bilo kog drugog.
Pitajjelena... wrote: 07 Sep 2020, 17:06Taman posla. Nema potrebe. Dado je![]()
Otkud ti ta ideja?
Msm...pitala bih ja tebe i šta ti je to konkretno sumLJIvo, al znam da nemaš muda odgovorit na pitanje pa neću da te dovodim u nezgodnu situvaciju.![]()
Slažem se što se tiče broja postova i dojučerašnjosti i to ti potpisujem.Duminjo wrote: 07 Sep 2020, 17:26
Ti nisi za urednika zbog broja postova i jer si se "jucer" pojavila/aktivirala. Registracija 2015 ne znaci nista kad si sutila ili nisi bila tu. Cak i sebe jos uvijek smatram forumasem koji je tek "jucer" doso tu.
Drugi, manji razlog, su stavovi na nekim politickim temama. Za ovo drugo se ne bih vezao kao za prvo.
VIP može. Tu ne bih imao nista protiv.
Ja sam jos manje za urednika. Uredjivo bih mjesec ili dva, treci bih se sa nekim zakacio i belaj. Ne ide to..
Ono najkrace sto sam mogo izvuci da ne komplikujem.
Evo, pročitaj svoj prethodni post gdje si mene citirao i odgovori konkretno:
Ti ne. Nikako.
Obrazlozi
I meni je to malo čudno, ali izgleda da mora pa rekoh... hajde da i to raščistimo ili barem čujemo o čemu je riječ i zbog čega je to bitno.
Ako bi ti bio urednik ne bi imale kome intelektualne gromade ovog foruma govoriti da je glup.
Nije mi čudno. Već eto.
Users browsing this forum: No registered users and 24 guests