GOLDEN OKLAGY 2020
Moderator: Krokodil Behko
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 4 times
- Status: Offline
Re: GOLDEN OKLAGY 2020
U isto vrijeme, spinerku si, recimo, trajno banirala jer je nekom rekla da je debel. 

. . . . . . . . .
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7277 times
- Been thanked: 16878 times
Ne. Htjela sam reci da ste za mene obojica isto pogrijesili a ja sam pogrijesila sto sam vam dala tako kratke banove i sto sam vam gledala kroz prste kad ste prije grijesili.Socrates wrote: 07 Sep 2020, 20:41 Pa eto, jel' mozes reci za sebe da si objektivna?
Na temu gdje ja spominjem psovanje majke I gdje spominjem vrijedjanje tvog moderatora na najnizi nacin ti izdvajas moje izjave.
Eto, sta si htjela reci sa tim?
Da ja nisam cvjecka?
Da je Fuddo cvjecka?
Ni'dje veze.
Njemu krkanske i seksisticke ispade a tebi omalovazavanje svega i svakoga.
Ne zaboravi da su te i prije dolaska Fude neki zvali bijelim medom jer si kao pod mojom zastitom.
I da, grijesim puno. Nisam objektivna.
Mozes li sad ti reci da vidis svoje greske ili ces i dalje misliti da si nepogrijesiv?
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2507 times
- Been thanked: 7711 times
Neka sad.. Nastavicemo sutrajelena... wrote: 07 Sep 2020, 18:03Slažem se što se tiče broja postova i dojučerašnjosti i to ti potpisujem.Duminjo wrote: 07 Sep 2020, 17:26
Ti nisi za urednika zbog broja postova i jer si se "jucer" pojavila/aktivirala. Registracija 2015 ne znaci nista kad si sutila ili nisi bila tu. Cak i sebe jos uvijek smatram forumasem koji je tek "jucer" doso tu.
Drugi, manji razlog, su stavovi na nekim politickim temama. Za ovo drugo se ne bih vezao kao za prvo.
VIP može. Tu ne bih imao nista protiv.
Ja sam jos manje za urednika. Uredjivo bih mjesec ili dva, treci bih se sa nekim zakacio i belaj. Ne ide to..
Ono najkrace sto sam mogo izvuci da ne komplikujem.
Što se tiče stavova na političkim temama, to mi nije baš najjasniji pa te moram zamoliti da navedeš primjere...a ti ih ne moraš navesti ako nećeš, ali bilo bi fer kad si već spomenuo.![]()
Meni se kod tebe ne sviđa to što često, u komunikaciji na ozbiljnim temama, prelaziš granice koje ja mislim da ih ne bi trebalo prelaziti i udaraš nisko, a nemaš potrebe za tim jer nisi osoba koja nema šta pametno reći. I..još uvijek ti Ono nisam zaboravila, iako sam prećutala...a ti znaš na šta mislim, ne moram te ''naglas'' podsjećati, ali i pored svega toga dala bih ti šansu iz prostog razloga što mislim da si osoba visprenog uma, sposobna za pravedno odlučivanje o tuđim sudbinamainteligentan i vrlo, vrlo promućuran (u najpozitivnijem mogućem smislu te riječi)...a to znači da znaš konstruktivno izbjeći potencijalno besmislen konflikt (samo nećeš
) i sposoban si da problem koji ti se nametne sagledaš iz više uglova. To je, po mom mišljenju, dobar put ka objektivnosti.

- Maja
- Administrator
Pa eto, banovala sam i laganinija jer je rekao juliji da je debela, ono kad je Heidi mitingovala po forumu da se isti banuje a sad joj on ne smeta na drugom forumu.Socrates wrote: 07 Sep 2020, 20:43 U isto vrijeme, spinerku si, recimo, trajno banirala jer je nekom rekla da je debel.![]()
A znas vrlo dobro da su to bile samo stvari koje su prelile casu.
Meni takva dva forumasa ovdje ne trebaju. Imali su svoju priliku.
- Socrates
- Forum [Bot]
Ja sam ti napisao sta sam trebao napisati gdje treba.Maja wrote: 07 Sep 2020, 20:45Ne. Htjela sam reci da ste za mene obojica isto pogrijesili a ja sam pogrijesila sto sam vam dala tako kratke banove i sto sam vam gledala kroz prste kad ste prije grijesili.Socrates wrote: 07 Sep 2020, 20:41 Pa eto, jel' mozes reci za sebe da si objektivna?
Na temu gdje ja spominjem psovanje majke I gdje spominjem vrijedjanje tvog moderatora na najnizi nacin ti izdvajas moje izjave.
Eto, sta si htjela reci sa tim?
Da ja nisam cvjecka?
Da je Fuddo cvjecka?
Ni'dje veze.
Njemu krkanske i seksisticke ispade a tebi omalovazavanje svega i svakoga.
Ne zaboravi da su te i prije dolaska Fude neki zvali bijelim medom jer si kao pod mojom zastitom.
I da, grijesim puno. Nisam objektivna.
Mozes li sad ti reci da vidis svoje greske ili ces i dalje misliti da si nepogrijesiv?
Ja nikoga nisam omalovazavao. Nigdje ne govorim sta imam I koliko imam jer smatram da je nepristojno na ovom mjestu, recimo. Provokacije su na ovom mjestu uobicajena pojava, jer ste tako uredjivali forum. Ja sam se prilagodio, a iskreno, ne prija mi. Ali kad su mene mogli, mogu I ja.
Meni su ovdje majku psovali kad sam napadao Tita. Ako psovanje moje majke nije za trajni ban, a psovanje tvoje bi bilo, onda ne znam sta da ti kazem.
A nisam ni trazio trajni ban, nego da barem na neki nacin sankcionirate najprimitivniji krkanluk.
To vas nista ne dotice.
Last edited by Socrates on 07 Sep 2020, 20:57, edited 1 time in total.
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Ti si laganog trajno banovala kad je tebi rekao da ti treba muska ruka. Toga se dobro sjecam.Maja wrote: 07 Sep 2020, 20:49Pa eto, banovala sam i laganinija jer je rekao juliji da je debela, ono kad je Heidi mitingovala po forumu da se isti banuje a sad joj on ne smeta na drugom forumu.Socrates wrote: 07 Sep 2020, 20:43 U isto vrijeme, spinerku si, recimo, trajno banirala jer je nekom rekla da je debel.![]()
A znas vrlo dobro da su to bile samo stvari koje su prelile casu.
Meni takva dva forumasa ovdje ne trebaju. Imali su svoju priliku.
Druge forume necu spominjati jer ni na drugim forumima ne spominjem ovaj.
. . . . . . . . .
- Maja
- Administrator
Nije tacno to za musku ruku.
Ne banuje se nikog preko noci, pogotovo ne trajno. Razlika izmedju spinerke i laganinija s jedne strane i tebe i fude s druge, je u tome sto prije trajnog bana uvijek razmislim(o) o tome trebaju li nam takve osobe, sta pozitivno donose forumu. Kod njih dvoje nisam nasla nista pozitivno i vrijedno da ih drzim ovdje. Kod tebe i Fude jesam. Puno ste vise od egoisticnih i nepromisljenih krkana kakvi znate cesto biti.
Ne trebam ti ni pisati da ce mi biti drago ako ostanes. Ali ako neces, nek ti je sa srecom. Ja se ne namjeravam dalje raspravljati.
Ne banuje se nikog preko noci, pogotovo ne trajno. Razlika izmedju spinerke i laganinija s jedne strane i tebe i fude s druge, je u tome sto prije trajnog bana uvijek razmislim(o) o tome trebaju li nam takve osobe, sta pozitivno donose forumu. Kod njih dvoje nisam nasla nista pozitivno i vrijedno da ih drzim ovdje. Kod tebe i Fude jesam. Puno ste vise od egoisticnih i nepromisljenih krkana kakvi znate cesto biti.
Ne trebam ti ni pisati da ce mi biti drago ako ostanes. Ali ako neces, nek ti je sa srecom. Ja se ne namjeravam dalje raspravljati.
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa nije tacno ni to za Juliju I Laganog jer se to desilo prije nego sto sam ja dosao.Maja wrote: 07 Sep 2020, 21:01 Nije tacno to za musku ruku.
A ovo moje je tacno, jer sam tad mislio da si dobro postupila I da ces mozda poceti iskorijenjivati krkanluk.
Ja uopste ne ulazim u to sta je pozitivno kod mene I Fudde.
Ponavljam, on je meni opsovao majku cetiri puta. Ja nisam ni ocekivao trajni ban, ali nisam ocekivao ni da nas izjednacis. Kakvo je to dijeljenje pravde?
Svakom je njegova majka svetinja. Apsolutno svakom.
. . . . . . . . .
- Maja
- Administrator
Jednu sam psovku vidjela, otkud sad 4.
Ja opet tvrdim da nije istina za laganog. Mogu pogledati njegove zadnje postove.
Na kraju, ne znam sta ti spominjanje njega i spinerke uopste znaci.
Al eto, kad spominjemo druge, u tom svemu sam trebala banovati i Mundzi i merlin jer su rekle fudi "Dabogda se utopio u picu" i "Stari pijani klosar".
Ali uvijek zvono treba biti na Fudi, Fudo unistava forum, teme, trola. A svi ostali su divni.
Ja opet tvrdim da nije istina za laganog. Mogu pogledati njegove zadnje postove.
Al eto, kad spominjemo druge, u tom svemu sam trebala banovati i Mundzi i merlin jer su rekle fudi "Dabogda se utopio u picu" i "Stari pijani klosar".
Ali uvijek zvono treba biti na Fudi, Fudo unistava forum, teme, trola. A svi ostali su divni.
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
Kad me vec spominjes, molim citat i kontekst.Maja wrote: 07 Sep 2020, 21:13 Ja opet tvrdim da nije istina za laganog. Mogu pogledati njegove zadnje postove.
A nije ti zaparalo oci tu noc kad je rekao nesto u stilu kako bi me jebo ili tome slicno!!!
To ti nije za bana, nego je humoristicno!
Nego kao trebala si mene banovati, onako reda radi i iz navike jer odgovaram na provokacije.
Interesantan koncept!
Bas bih volila da citiras gore navedeno i kontekst, jer se ne sjecam da sam ista od toga rekla?
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13052 times
- Been thanked: 21225 times
Ja to tebi reko?MunDzi wrote: 07 Sep 2020, 21:21Kad me vec spominjes, molim citat i kontekst.Maja wrote: 07 Sep 2020, 21:13 Ja opet tvrdim da nije istina za laganog. Mogu pogledati njegove zadnje postove.
A nije ti zaparalo oci tu noc kad je rekao nesto u stilu kako bi me jebo ili tome slicno!!!
Nego kao trebala si mene banovati, onako reda radi i iz navike jer odgovaram na provokacije.
Interesantan koncept!
Bas bih volila da citiras gore navedeno i kontekst, jer se ne sjecam da sam ista od toga rekla?
Sram te bilo.
Dozvolite da se obratimo
- Maja
- Administrator
- Socrates
- Forum [Bot]
Ja ne pozivam ni na ciji trajni ban. Ni sa cim ne mozes opravdati psovanje necije majke. Nema tu rezonovanja.Maja wrote: 07 Sep 2020, 21:13 Jednu sam psovku vidjela, otkud sad 4.
One su normalno pricale, I Nora je bila tu, I onda ih je poceo najprimitivnije vrijedjati. One su odgovorile.
A sad nastavite glasati, gori sam ja sto uopste raspravljam o ovakvim stvarima.
Svim vasim majkama zelim sve najbolje.
. . . . . . . . .
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2186 times
- Been thanked: 3840 times
Al Nora je samo bila tu.Socrates wrote: 07 Sep 2020, 21:25Ja ne pozivam ni na ciji trajni ban. Ni sa cim ne mozes opravdati psovanje necije majke. Nema tu rezonovanja.Maja wrote: 07 Sep 2020, 21:13 Jednu sam psovku vidjela, otkud sad 4.
One su normalno pricale, I Nora je bila tu, I onda ih je poceo najprimitivnije vrijedjati. One su odgovorile.
A sad nastavite glasati, gori sam ja sto uopste raspravljam o ovakvim stvarima.
Svim vasim majkama zelim sve najbolje.

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1506 times
- Been thanked: 2839 times
Do kad se glasa?
Sta je ovo kakvo je ovo raspravljanje o radu moderacije i to sa adminom?
U moje doba nije tako bilo.
Sta je ovo kakvo je ovo raspravljanje o radu moderacije i to sa adminom?
U moje doba nije tako bilo.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
Ulazem veto na raspravu
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
Sram tebe da bude.Fuddo wrote: 07 Sep 2020, 21:23Ja to tebi reko?MunDzi wrote: 07 Sep 2020, 21:21
Kad me vec spominjes, molim citat i kontekst.
Interesantan koncept!
Sram te bilo.
Moderatori su sutradan obrisali dosta tvojih bljuvotina.
Nora je bila svjedok i ako je postena potvrdit ce sta si pisao i kontekst tvog skrabanja.
I sama ti je rekla kako nema smisla tako pisati.
Hajdi si svasta rekao i jos da nije u vinklu i da se zbog toga nije nikad udala.
I niz drugih bljuvotina.
Ok, jasno je da si mezimce i ljubimac.
Ali nije u redu sto glume da to nije istina.
Imas povlastice, voljen si od strane urednistva i od strane mnogih forumasa i to je to.
Zar je tesko priznati da je to tako.
Pravila koja vaze za neke druge ljude, ne vaze bas i za tebe.
Tebi se gleda kroz prste.
Trebamo se sad svi praviti kao da to nije istina.
- Mutevelija
- Selonačelnik
Sad cu vas ja sve redom prijavljivat ako nastavite o ovome dekoncentrisete me.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik