Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
spacebound wrote: 08 Sep 2020, 08:41
Pa hocu, meni su svi ovi muskarci, zgodni i lijepi. Ukusis su razliciti. I apsolutno je glupa tvrdnja da cim je muskarac svijetle puti i kose ne moze biti lijep.
Muškarci su zgodni i kad su sijedi, a za žene se to baš i ne može reći
Zizi505 wrote: 08 Sep 2020, 08:47
Plavušan, s prodornim plavim očima, još ako je vatren...izvrsna kombinacija
Jel ovo prepričavaš svoje kriterije, od prije 25 godina?
spacebound wrote: 08 Sep 2020, 08:41
Pa hocu, meni su svi ovi muskarci, zgodni i lijepi. Ukusis su razliciti. I apsolutno je glupa tvrdnja da cim je muskarac svijetle puti i kose ne moze biti lijep.
Muškarci su zgodni i kad su sijedi, a za žene se to baš i ne može reći
Ziva istina
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
MrH wrote: 08 Sep 2020, 08:42
Koprcaj se, koprcaj se
Sta je ovo, mafija?
Nego space udrobi ga ti pravo....Ali hajde sto kazes, ukusi su razliciti
Meni uvijek bili Skandinavci zanimljivi....Visoki, plavi, svijetle oci....
Na kraju dobila skroz suprotno. Mislim da to inace bude tako
Ma volim ja i crne, nisam iskljuciva, i bas zato sto nisam udjoh u raspravu. Apsolutno mi je nebulozna pretpostavka da "zut" muskarac ne moze biti privlacan.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Meni nekada Jason Momoa bio Kasnije upratim frajer na svaku ceremoniju uz zenu vodi i mamu....I prije mamu zagli nego Lisu
Sto Fuddo kaze "bizi.......goni"
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Dori wrote: 08 Sep 2020, 14:50
Djaba Vam ga...Ja cu Thor-a
Meni nekada Jason Momoa bio Kasnije upratim frajer na svaku ceremoniju uz zenu vodi i mamu....I prije mamu zagli nego Lisu
Ja sam nedavno slusala neki njegov intervju i razocarala sam se
Moram naci novu simpatiju
Čekaj, je li ovo ona što je glumila kćerku bil kozbija u istoimenoj seriji?
Calla wrote: 08 Sep 2020, 16:12
Behko kakav je onaj Odraz plav crn sijeddd???
Nemam pojma, ne žuri sa slikama, ili ih bar ja nisam vidio. Uostalom, on ti nije ni bitan, nego ja. Sa mnom su te sparili ove sedmice, a ja sam crn i šatiran
Čekaj, je li ovo ona što je glumila kćerku bil kozbija u istoimenoj seriji?
Vidi stvarno jeste.
Još jedan dokaz da ljubav godine ne broji.
Starija je 12 godina od njega.