Po svim kriterijima jačim od
Duminjo nadruželjubiviji i naj kandidat za urednika foruma.
Fuddo najspamer i najduhovitiji.
To mnogo govori o kvalitetu postova i karakteru doprinosa forumu - ako ćemo objektivno i prema mišljenu forumskog pučanstva.
Dakle, što se mene tiče Duminjo je pobjednik na osnovu broja glasova i načina na koji se glasalo, a Fuddo ima još ihahaaj da uči o komunikaciji s ljudima i kako se, bez obzira na razlike u mišljenju, poštuje sagovornik.
Što se tiče ostalih kandidata....mislim da sam o mnogima koji u mojoj glavi i mom sistemu dominiraju već rekla svoje mišljenje.
A posebno mjesto u ovom kontekstu imaju 4 žene i njihov doprinos na ovom forumu je ozbiljno zapostavljen ovim glasanjem - u većoj ili manjoj mjeri. To su: Mala mu, Nora, Maja i Toxi.
- O Maloj sam već dosta rekla i sve napisano i dalje vrijedi, bez imalo odstupanja;
- Nora je u ovih par mjeseci otvorila niz najkvalitetnijih tema od osnivanja foruma i izuzetno lijepo i otvoreno brani svoje stavove, a zna se i kvalitetno posvađati, što je rijetkost na ovom forumu pa i šire - uvijek šire
- Maja je juče/prekjuče, u dijalogu sa Socratesom, pokazala kako se iskreno, dostojanstveno, smireno i argumentovano brane svoje odluke i stavovi u dramatičnim trenucima i kako se kontrolišu emocije u dijalogu sa sagovornikom koji sve navedeno, u tom trenutku, uopšte ne zaslužuje, tako da ne moram ići dalje u istorijat foruma da bih opisala njen značaj;
- Toxi ne govori mnogo riječima, ali sve što kaže izaziva poštovanje, a svojim fotografijama postavila je previsoke standarde u VIP loži.
To su prije svega stabilne forumske ličnosti, i kad su ljute, prgave i svadljive nisu primitivne, bahate i narcisoidne, što je rijetkost zlata vrijedna i time ovaj forum izdvajaju od tamo nekih inat-talašika...
Malo je forumaša koji se mogu mjeriti sa ovim ženama i kad to kažem - opet ću to naglasiti bez obzira svidjelo se to nekima ili ne - uopšte ne mislim samo na ovaj forum.
Toliko od mene o ovim rezultatima.
I čestitke pobjedniku...i mom i vašem

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)