GOLDEN OKLAGY 2020
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: GOLDEN OKLAGY 2020
Pa ja. Cojk ne priznaje nista ako nema onih starackih pjega
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
Jest Mala je simbol forumajelena... wrote: 09 Sep 2020, 02:17 Ne sviđa mi se ideja da bude neriješeno i da se oklagija dijeli. A ne sviđa mi se zbog toga što mislim da se kvalitet postova pobjedničkih kandidata i njihov doprinos forumu ne mogu mjeriti.
Po svim kriterijima jačim odDuminjo dominira što je očigledno i kad se pogledaju kategorije u kojima su ova dva kandidata osvojila najveći broj glasova.
Duminjo nadruželjubiviji i naj kandidat za urednika foruma.
Fuddo najspamer i najduhovitiji.
To mnogo govori o kvalitetu postova i karakteru doprinosa forumu - ako ćemo objektivno i prema mišljenu forumskog pučanstva.
Dakle, što se mene tiče Duminjo je pobjednik na osnovu broja glasova i načina na koji se glasalo, a Fuddo ima još ihahaaj da uči o komunikaciji s ljudima i kako se, bez obzira na razlike u mišljenju, poštuje sagovornik.
Što se tiče ostalih kandidata....mislim da sam o mnogima koji u mojoj glavi i mom sistemu dominiraju već rekla svoje mišljenje.
A posebno mjesto u ovom kontekstu imaju 4 žene i njihov doprinos na ovom forumu je ozbiljno zapostavljen ovim glasanjem - u većoj ili manjoj mjeri. To su: Mala mu, Nora, Maja i Toxi.
- O Maloj sam već dosta rekla i sve napisano i dalje vrijedi, bez imalo odstupanja;
- Nora je u ovih par mjeseci otvorila niz najkvalitetnijih tema od osnivanja foruma i izuzetno lijepo i otvoreno brani svoje stavove, a zna se i kvalitetno posvađati, što je rijetkost na ovom forumu pa i šire - uvijek šire;
- Maja je juče/prekjuče, u dijalogu sa Socratesom, pokazala kako se iskreno, dostojanstveno, smireno i argumentovano brane svoje odluke i stavovi u dramatičnim trenucima i kako se kontrolišu emocije u dijalogu sa sagovornikom koji sve navedeno, u tom trenutku, uopšte ne zaslužuje, tako da ne moram ići dalje u istorijat foruma da bih opisala njen značaj;
- Toxi ne govori mnogo riječima, ali sve što kaže izaziva poštovanje, a svojim fotografijama postavila je previsoke standarde u VIP loži.
To su prije svega stabilne forumske ličnosti, i kad su ljute, prgave i svadljive nisu primitivne, bahate i narcisoidne, što je rijetkost zlata vrijedna i time ovaj forum izdvajaju od tamo nekih inat-talašika...
Malo je forumaša koji se mogu mjeriti sa ovim ženama i kad to kažem - opet ću to naglasiti bez obzira svidjelo se to nekima ili ne - uopšte ne mislim samo na ovaj forum.
Toliko od mene o ovim rezultatima.
I čestitke pobjedniku...i mom i vašem![]()
![]()
a ostalima više sreće sljedeće godine.
![]()
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
Ko obrisa post od mundzi
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9497 times
- Been thanked: 9604 times
Kako i zašto je teško razumjeti da nismo svi isti? Ni nalik. Nemamo iste potrebe, a ni iste poglede na ljude, duhovitost, rječitost, ljepotu, forum, život...kakve trpanje u kutije, na forumu, šta je vama?
Ovo pitam jer pojedini pišete disertacije na temu zašto mislite da je neko naj u nečemu pa pokušavate ostale ubijediti u to. Takav dojam sam stekla čitajući ovaj oklagijski cirkus, danima. To je VAŠE mišljenje. Relax people.
Ovo pitam jer pojedini pišete disertacije na temu zašto mislite da je neko naj u nečemu pa pokušavate ostale ubijediti u to. Takav dojam sam stekla čitajući ovaj oklagijski cirkus, danima. To je VAŠE mišljenje. Relax people.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
Aferim, ZankiZana wrote: 09 Sep 2020, 14:06 Kako i zašto je teško razumjeti da nismo svi isti? Ni nalik. Nemamo iste potrebe, a ni iste poglede na ljude, duhovitost, rječitost, ljepotu, forum, život...kakve trpanje u kutije, na forumu, šta je vama?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Zana
- Gospođetina

Zana, ja sam Zana. Nije ZankiMelek wrote: 09 Sep 2020, 14:09Aferim, ZankiZana wrote: 09 Sep 2020, 14:06 Kako i zašto je teško razumjeti da nismo svi isti? Ni nalik. Nemamo iste potrebe, a ni iste poglede na ljude, duhovitost, rječitost, ljepotu, forum, život...kakve trpanje u kutije, na forumu, šta je vama?
Ovo pitam jer pojedini pišete disertacije na temu zašto mislite da je neko naj u nečemu pa pokušavate ostale ubijediti u to. Takav dojam sam stekla čitajući ovaj oklagijski cirkus, danima. To je VAŠE mišljenje. Relax people.![]()
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28041 times
- Been thanked: 32037 times
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
- Zanki
- saudade

- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
U pravu si..Zana wrote: 09 Sep 2020, 14:06 Kako i zašto je teško razumjeti da nismo svi isti? Ni nalik. Nemamo iste potrebe, a ni iste poglede na ljude, duhovitost, rječitost, ljepotu, forum, život...kakve trpanje u kutije, na forumu, šta je vama?
niko u stvarnosti nije isti kao na forumu..
u stvarnosti smo nakaradni, a na forumu fini...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Zana
- Gospođetina

Osim mene. Ja sam na forumu nkrdn a u stvarnosti fina.animals wrote: 09 Sep 2020, 14:19U pravu si..Zana wrote: 09 Sep 2020, 14:06 Kako i zašto je teško razumjeti da nismo svi isti? Ni nalik. Nemamo iste potrebe, a ni iste poglede na ljude, duhovitost, rječitost, ljepotu, forum, život...kakve trpanje u kutije, na forumu, šta je vama?
niko u stvarnosti nije isti kao na forumu..
u stvarnosti smo nakaradni, a na forumu fini...
A neki su ppc i tam i vam, jbg, štaš
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
Ja sam isto fin..
mojoj zeni sve zene govore, kak si se ti usrecila..
imas naboljeg covjeka na svijetu..
i sve te zene, rado cavrljaju sa mnom..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Zanki
- saudade

ode mi dresing i sve na sulju jeboteanimals wrote: 09 Sep 2020, 14:23Ja sam isto fin..Zana wrote: 09 Sep 2020, 14:22
Osim mene. Ja sam na forumu nkrdn a u stvarnosti fina.
A neki su ppc i tam i vam, jbg, štaš![]()
mojoj zeni sve zene govore, kak si se ti usrecila..
imas naboljeg covjeka na svijetu..
i sve te zene, rado cavrljaju sa mnom..
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2311 times
- Been thanked: 5641 times
ko nije glaso za mene supak je i pojo je velko govno 
et vam sad
et vam sad
Fuck you a friendly note to start the day
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Nije ti već Toxic.
Vidi, zaboravio sam da sam razočarenje za tebe, to je drugi glas.