Ma joj..
kod nas se djeci govorilo da su nakaradni svaki dan..
nije to toliko strasno koliko vi mislite..
ovo moje je bilo vise kompliment, ali vi ne svatate pjesnicku dusu...
Moderator: spacebound
Ma joj..
A nisi vidila , sta je ona meni napisala..
Joj, meni baba svaki dan govorila da sam nakaradan..Shadow wrote: 09 Sep 2020, 14:17 Djeci se govorilo da su nakaradni...woow
To je bas pametno, zdravo, zrelo, nadasve ljudski i mnogo dobro po psihu djeciju.
U tom slucaju, ne bih da je shvatim nikad.
Sta bi ti samo Chloe rekla da vidi ovo, pitam se![]()
animals wrote: 09 Sep 2020, 14:20Joj, meni baba svaki dan govorila da sam nakaradan..Shadow wrote: 09 Sep 2020, 14:17 Djeci se govorilo da su nakaradni...woow
To je bas pametno, zdravo, zrelo, nadasve ljudski i mnogo dobro po psihu djeciju.
Kakva psiha i dusa, nisam ni znao sta to znaci..![]()
Pa mi ko i sva djeca radili sve sto ne treba..
... da sam nakaradna.Shadow wrote: 09 Sep 2020, 14:17 Djeci se govorilo da su nakaradni...woow
Ova druga opcija je nakaradna i sumnjam da te nevidjene ljubavi zavrsavaju sretno u velikom broju. Meni je malo suludo ulazit u takvo nesto. Jesam jednom i probo, zajebo se.. Ne ide.toxic wrote: 09 Sep 2020, 14:39 Zrelost nema veze s godinama, prvo
Drugo, treba definisati ovo 'veza na daljinu'
Upoznali se, zavoleli, pa je neko sticajem okolnosti morao otici daleko neki period (pozdrazumeva se)
Ili se radi o online upoznavanju sto se svodi na ljubav gde je svako iza svog monitora?
Kad nekog ne poznaješ dobro pa iz bilo čega se izvuče zaključak...Koraci_u_noci wrote: 09 Sep 2020, 15:03 Drz se ti animalse ovih starijih, znaju sta je pravi kompliment
A meni je nesvjesno kad se, poslije 3 godine veze, trznes i zamislis gdje su jarani, kad si zadnji puta sa nekim išo na roštilj.. Kad si se druzio uopste sa nekim a da ti nije žena/muž.Zanki wrote: 09 Sep 2020, 15:35 Da je bar nesvjesno, ljudi se mijenjaju zbog svojih ciljeva, ili da bi udovoljili, daleko je to od nesvjesnog
to nesvjesno je nest kao
ajme napia san se nist se ne sjecam
ooo ma sve pet, nis ne brini
upravo tako, minjaju se uvijeti a covjek se prilagodi ovisno svojih interesaDuminjo wrote: 09 Sep 2020, 15:49A meni je nesvjesno kad se, poslije 3 godine veze, trznes i zamislis gdje su jarani, kad si zadnji puta sa nekim išo na roštilj.. Kad si se druzio uopste sa nekim a da ti nije žena/muž.Zanki wrote: 09 Sep 2020, 15:35 Da je bar nesvjesno, ljudi se mijenjaju zbog svojih ciljeva, ili da bi udovoljili, daleko je to od nesvjesnog
to nesvjesno je nest kao
ajme napia san se nist se ne sjecam
ooo ma sve pet, nis ne brini
Nesvjesno i malo po malo uzima covjeka iako on to vjerovatno nije želio ni zamisljao tako.
Tako se nesvjesno moze i udaljiti od žene/muža kada ste razdvojeni pa poslije par mjeseci dodje supruznik i kaze "ja tebe vise ne prepoznajem"
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests