i opet cackas i trazis vraga..i hoces da se pisu komentari uz glasove
Zato sto ovaj put sigurno pobjedjujem
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Zizi505 wrote: 09 Sep 2020, 22:09
Ne mogu da skontam šta je pod brojem sedam, slano ili slatko
mislim da su snenokle
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Gledala sam opet, izgleda da jesu, samo mi malo sosa i dosta je žut.
pojma nemam..ja prvi put cula za snenokle kad spejs rece da je htjela njih kuhati ,al da su joj propale,..
tj cula sam rijec, al nisam znala sta je tacno
pojma nemam..ja prvi put cula za snenokle kad spejs rece da je htjela njih kuhati ,al da su joj propale,..
Ja ih nisam nikada pravila, to je daidžincin specijalitet pa sam i vazda jela kod nje.
Meni se mnogo sviđaju, lagane su i ljeti osvježavajuće.
vrhbosnica wrote: 09 Sep 2020, 21:28
imal neki opis za broj 8? sta je narandzasto?
Mrkva coro
tek sad vidim ,ono je smajli ... smajli od zumanaca
i ono zadnje je salata..prije i poslije...ispod salata, preko jaja...
Duminjo wrote: 09 Sep 2020, 20:58
Joj mafije sta radi majko mila
I hajd pobijedi
Treba se udruziti, nema druge.
Padre mi na pamet kada smo igrali ovakvu jednu igricu na jednom drugom forumu. Safet i ja vazda medju zadnjim. Stiže mi poruka ,kaze. Slusaj hajde da se poguramo medjusobno, samo jednu da dobijemo a onda je prvenstvo nase. Ja zadam svinjska rebra, poslije ti zasas svinjske kremenadle, onda ti salnjake, onda ja pihtije.Niko nece kuhati i eto "Zlatne kasike".
Duminjo wrote: 09 Sep 2020, 20:58
Joj mafije sta radi majko mila
I hajd pobijedi
Treba se udruziti, nema druge.
Padre mi na pamet kada smo igrali ovakvu jednu igricu na jednom drugom forumu. Safet i ja vazda medju zadnjim. Stiže mi poruka ,kaze. Slusaj hajde da se poguramo medjusobno, samo jednu da dobijemo a onda je prvenstvo nase. Ja zadam svinjska rebra, poslije ti zasas svinjske kremenadle, onda ti salnjake, onda ja pihtije.Niko nece kuhati i eto "Zlatne kasike".
Pa ja sam davno reko zadat bijele bubrege ako pobijedim.. Zato me i handre
A trebamo se udruziti, nas nekoliko.. Ne more ovo vako vise. Zamisli, Vrhbosna pobijedi a prvi put ucestvuje. Zalutala na temu a mi se taremo mjesecima i krompir vazda