HAVANA wrote: 09 Sep 2020, 22:54 Majke vam jel bi vi mogle pustit muza da pegla i gledat ga za onom daskom kako pegla?
Što? Tebe tvoja ne gleda dok peglaš?
Moderator: Krokodil Behko

HAVANA wrote: 09 Sep 2020, 22:54 Majke vam jel bi vi mogle pustit muza da pegla i gledat ga za onom daskom kako pegla?

Ne bi mi dala i da hocu. Fakat. Nidje veze. Svako ima svoje, sta cu ba ja peglat, imam ja sta radit.

To ona muhina kad ona rospija jede kokice a onaj pegla?

Kakav bona muha, slika s neta. Cuj muha da pegla

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jest, ti regal nosio jednom kada si uselio a ona svaki dan.HAVANA wrote: 09 Sep 2020, 23:03 Jebo te peglanje ko da regal na ledjima nosa. Bujrum, zamjenimo se. Ja njeno ona moje. Nije luda...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
pa ako vec ne radis normala da bi dijete pricuvao...HAVANA wrote: 09 Sep 2020, 23:17 A davno nekad prije 22 godine kad je ona radila a ja nisam, e tad sam i dijete cuvo, presvlacio, hranio... Jebo mater te mi je ikad ljepse i lakse bilo.Poslije napadose sa svih strana, daj stan, masine, namjestaj, auto, ovo, ono... Drljaj, kopaj, izmisljaj toplu vodu, iz kamena paru izvuci... Joj namazane ste vi. Eeee.

Nije haman nista teze od pegle ni podigla osim u pocetku, davno nekad. I nece. I ne treba.

Neko pegla a, zena se tovi eurokremom u ja sam gledo

Pa naravno. Ljepota.vrhbosnica wrote: 09 Sep 2020, 23:19pa ako vec ne radis normala da bi dijete pricuvao...HAVANA wrote: 09 Sep 2020, 23:17 A davno nekad prije 22 godine kad je ona radila a ja nisam, e tad sam i dijete cuvo, presvlacio, hranio... Jebo mater te mi je ikad ljepse i lakse bilo.Poslije napadose sa svih strana, daj stan, masine, namjestaj, auto, ovo, ono... Drljaj, kopaj, izmisljaj toplu vodu, iz kamena paru izvuci... Joj namazane ste vi. Eeee.
sta bi radio povadzan![]()
mene prvih mjeseci cuvao i kupao tata..mamu bilo strah da ce me polomiti, i da cu joj ispasti![]()

Jes vidio rospije. Dabogda joj kokica zapela za zub.

Ma nemas ti sta abrikovat ako je normalno zensko i brak. Zivot nosi i vodi. Poslaze kockice, obaveze i odgovornosti.