Prvo moras naci zenu.
Pa je ozeniti.
Pa tek onda tuzibatati materi i ocu.
Ili je eventualno vratiti.
Eto, to ti takvim redom ide.
Moderator: Krokodil Behko
Prvo moras naci zenu.
Imas li ti veze sa fudom , posto si kolumbo otkrio amerikuMunDzi wrote: 10 Sep 2020, 01:48Prvo moras naci zenu.
Pa je ozeniti.
Pa tek onda tuzibatati materi i ocu.
Ili je eventualno vratiti.
Eto, to ti takvim redom ide.
Kad sa anam'njom ne možeš izać' na kraj, to je onako dobra solucijaMutevelija wrote: 09 Sep 2020, 22:04 Jel dječije reći ženi ako se posvađaš sa njom zvat ću ti mamu i babu?
Ne slazes se sa njom i odes reknes je materi?
Kazem jaNice try wrote: 10 Sep 2020, 08:00Kad sa anam'njom ne možeš izać' na kraj, to je onako dobra solucijaMutevelija wrote: 09 Sep 2020, 22:04 Jel dječije reći ženi ako se posvađaš sa njom zvat ću ti mamu i babu?
Ne slazes se sa njom i odes reknes je materi?![]()
Nek' je mama i babo naruže i priprijete joj da im se ne smije vratit', pa eto neka vidi šta će...
Mutevelija wrote: 09 Sep 2020, 22:04 Jel dječije reći ženi ako se posvađaš sa njom zvat ću ti mamu i babu?
Samonjoj kazem imam i ja babu sta hos.Chloe wrote: 10 Sep 2020, 11:00Mutevelija wrote: 09 Sep 2020, 22:04 Jel dječije reći ženi ako se posvađaš sa njom zvat ću ti mamu i babu?
Ne slazes se sa njom i odes reknes je materi?.......... a ona ti na to kaže: "Ja sam tatin sin, budi sa mnom fin!"
![]()
![]()
Svi smo mi nečija djeca ...Mutevelija wrote: 10 Sep 2020, 11:07Samonjoj kazem imam i ja babu sta hos.Chloe wrote: 10 Sep 2020, 11:00
.......... a ona ti na to kaže: "Ja sam tatin sin, budi sa mnom fin!"
![]()
![]()
A ne stvarno mi glupi ti postovi na netu, kao ona je moja kcerka pazi stas sa njom, pa i ja dam babin
Zamisli da ima postova na netu ovo je moj sin
Nidje veze ona tatina kcerka pa i ja sam neci![]()
Simpaticno mi je skroz Tako Radi frajer od moje kcerke napise mi poruku Trenutno je tvoja kcerka nepodnosljiva a ja odgovorim izdrzi Jos Malo brzo to nju popustiii :Mutevelija wrote: 09 Sep 2020, 22:04 Jel dječije reći ženi ako se posvađaš sa njom zvat ću ti mamu i babu?
Ja kazem , oni mene ismijavaju, reci im.CallaCalla wrote: 10 Sep 2020, 11:40Simpaticno mi je skroz Tako Radi frajer od moje kcerke napise mi poruku Trenutno je tvoja kcerka nepodnosljiva a ja odgovorim izdrzi Jos Malo brzo to nju popustiii :Mutevelija wrote: 09 Sep 2020, 22:04 Jel dječije reći ženi ako se posvađaš sa njom zvat ću ti mamu i babu?
Ne slazes se sa njom i odes reknes je materi?![]()