Nora Ibsenova wrote: 03 Sep 2020, 22:21Neću Duminju više nikad reakcije stavit, a pogotovo ne lajka.Krokodil Behko wrote: 03 Sep 2020, 19:40 Vidim, Nora nije lajkala trenutni rezultat. Šta joj se desilo danas? Pušačka kriza?![]()

Moderator: Krokodil Behko
Nora Ibsenova wrote: 03 Sep 2020, 22:21Neću Duminju više nikad reakcije stavit, a pogotovo ne lajka.Krokodil Behko wrote: 03 Sep 2020, 19:40 Vidim, Nora nije lajkala trenutni rezultat. Šta joj se desilo danas? Pušačka kriza?![]()
Smijati, i inace, copor smo
cuj smijati se, kleberiti.. nikad cuo
kleberiti se
Napisala sam mu - tvoj copor.
Svrstavam se, jer sam medju onima koji su se nasmijali. Kleberiti se volim, a zivotinje koje zive u coporima izuzetno postujem i divim im seMunDzi wrote: 10 Sep 2020, 15:30Napisala sam mu - tvoj copor.
Ali ako se sama svrstavas u isti, to je tvoj izbor.![]()
hajd hvala..spacebound wrote: 10 Sep 2020, 15:30kleberiti se
smejati se do besvesti..a da za to ni ne postoji poseban razlog...to obično, one koji su oko vas...dovodi do ludila...jer je velika verovatnoća da će oni pomisliti da se njima smejete iz njima nepoznatih razloga...pa će početi da se pretražuju ne bi li pronašli to nešto...čemu se vi smejete...ova vrsta smeha nije lako savladiva
drugi slučaj je kada neko zaista "uradi" nešto smešno...padne npr., a da se pri tom ne povredi...vi se nasmejete, a on odgovori kao kreten:
"Šta je...šta se kleberiš"
ma jbo to.. kontam prebrojati veceras sve glasove ponovo. sumnjam u regularnost takmicenja pa da fudi oduzmemo oklagiju
Ja bi je banovo coporativno