jedne godine isla ja da gledam skokove...
japanke mi se ljepile za asfalt...
ne zajebajem se
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
jedne godine isla ja da gledam skokove...
Pa poznata je ona:vrhbosnica wrote: 10 Sep 2020, 13:04jedne godine isla ja da gledam skokove...
japanke mi se ljepile za asfalt...
ne zajebajem se![]()

Ih, Huri moja, nije safun pa da se od silne upotrebe potroši...što bi se u nekom drugom slučaju reklo, al i ovdje važi.Hurija wrote: 10 Sep 2020, 06:22jelena... wrote: 10 Sep 2020, 05:14 Čuj lomača za uticajnu kurvu jer vrh treba zaslužiti...![]()
Haj ti budi samo kurva, a kamoli javno i transparentno uticajna ako možeš?
Ko misli da se to lako postaje ili postiže linijom manjeg otpora prema sistemu vrijednosti u kojem je biti kurva sinonim za: moralno posrnuće, odsustvo savjesti, dno dna i nešto što na svakom koraku s pravom nailazi na osude - grdno se vara.![]()
Jutro Jelena ,ne trosi se umno mila na uranku![]()

Sve je u očima posmtrača.

A bas to.. Nemas sta ni vidit osim onog mosta i Starog grada.. Vrucina sparina uvijek nenormalna ko da si u paklu imas osjecaj ne moze se disatigreeneyes wrote: 10 Sep 2020, 12:14 Nije Mostar prelijep grad, nego je Mostar-lijep most i ono malo okolo okole![]()

Zizi505 wrote: 10 Sep 2020, 17:10 Ne smijem komentarisati na temi outfit, mislim da bi me odmah banovali.![]()
A ne bi bilo ni fer da komentarišem, jer se ne postavljam.

A vjerovatno bi se ljudi uvrijedili, da im komentarišem šta bi im možda bolje stajalo od onoga šta nose.

Eno ti mene, opleti, niko nije banovan ni kad sam vrijedjana neće ni zbog outfita ...Zizi505 wrote: 10 Sep 2020, 17:26A vjerovatno bi se ljudi uvrijedili, da im komentarišem šta bi im možda bolje stajalo od onoga šta nose.
Uostalom svako ima pravo da se odijeva kako želi, tako da je bolje ovdje da šutim.![]()
Inače sam u rl mnogima pomogla u vezi odijevanja, šminke i frizure za neke njima važne događaje.

Zizi505 wrote: 10 Sep 2020, 17:26A vjerovatno bi se ljudi uvrijedili, da im komentarišem šta bi im možda bolje stajalo od onoga šta nose.
Uostalom svako ima pravo da se odijeva kako želi, tako da je bolje ovdje da šutim.![]()
Inače sam u rl mnogima pomogla u vezi odijevanja, šminke i frizure za neke njima važne događaje.

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests