Ista stvar.
Dva posta sa istom recenicom.
Prvi bez navodnika, drugi sa navodnicima.
Onaj koji sam ja vidjela i na koji sam replicirala je bio bez navodnika, zato sam mislila da dajes svoj vlastiti komentar.
A koga i briga, na kraju krajeva.
Moderator: Krokodil Behko

Ista stvar.

Meni je zao sto ga nije savladala

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I moja prva pomisaoinsomnia wrote: 11 Sep 2020, 06:44 Pojela joj hemija mozak. Ostavi sve. Ljudi su mogli istovariiti prodavnicu

I šta ima od toga?Hurija wrote: 11 Sep 2020, 06:28 Hrabra žena,bravo Azrice,pola muških vi se izgubilo i sasralo a kamoli zena![]()

Jeeee, pa bilo bi joj bolje da je na mjestu cupkala, vrištala i lomila ruke, nego napravila strku oko toga ...Mutevelija wrote: 11 Sep 2020, 01:29 Pokupili smo novac, policajci su se predstavili i lopov je vrlo brzo uhapšen
Savladala je ona moju pranenu.
Samo trcala za njim i digla paniku.
A naslov je senzacionalisticki![]()

Pa ja, tako ti je to sa tim sitnim kriminalcima kod nas.spacebound wrote: 11 Sep 2020, 08:04 Kako saznajemo uhapšeni je nekoliko sati poslije pušten iz policijske stanice, a od ranije je poznat po vršenju istih krivičnih djela.
samo ostro
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ovo mi je najjaci part u ovoj priciRom, koji je glumio migranta

I sa krupnima. Procedura je takva.Nora Ibsenova wrote: 11 Sep 2020, 08:07
Pa ja, tako ti je to sa tim sitnim kriminalcima kod nas.
Neko dan vozač tramvaja zvao policiju radi džeparoša, oni došli izveli ga iz tramvaja, i ostavili na stanici![]()
Valjda su ga kobajagi i naruzili.

Romi su problem u cijeloj BiH. Nemaju dokumente,nemaju ništa ... a ovi naši, pa kod nas idu proces.Nora Ibsenova wrote: 11 Sep 2020, 08:31 Ma kod nas u Sa džeparoše svi policajci znaju, nekad neće ni da dođu kad ih zovneš: ne možemo mu mi ništa i haj zdravo.![]()

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests