Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
vrhbosnica wrote: 11 Sep 2020, 14:38
Carobni i beni, nadjemo se ispred hošeta??
19:30 veceras da upoznate mog malca i da vam glumimo face
Koliki ti je malac..mozel mi stati u korpu na biciklu, krug da ga provozam...
Imate osiguranje jelde
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Koraci_u_noci wrote: 11 Sep 2020, 19:55
Valjda nije prekasno
20200911_195006.jpg
Savrsen je...
Molim ne reci gdje si kupio
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Da znas koliko dugo vec zagledam kukuruze..nista ne valjaju..
Molim koordinate ove njive
Ja neki dan na poso ponio sebi ovo. Kolege me napadose. Oj kaze to se samo jede ko aperitiv uz alkohol.
Ne mogu ljudi da vjeruju. Zovu jedni druge da vide
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ja neki dan na poso ponio sebi ovo. Kolege me napadose. Oj kaze to se samo jede ko aperitiv uz alkohol.
Čega, ja ovo zobljem ko ručak.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Čega, ja ovo zobljem ko ručak.
Moj mali sin i ja obozavamo, nema otic u prodavnicu, a ne kupit
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.