Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
mandibulas wrote:eeee ni med ne mos' tri dana jesti (non-stop) kamoli ..khm "vijagru"....mozda je treb'o gutat samo po pola (pa u mjesto da hebe.. da "podyebava")
,ama tacan odgovor... .iskustvo mnogo znaci..
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
mandibulas wrote:pa bolje se jednom (kako treba) pokazt - nego tri dana brukat' ... eee tugo moja
(kako je u wc is'o... i jel ga kupala ta tri dana, i ona 'aman nekakva "pesinjaca")
mala je karatista i u clanku se kaze da ga je nokautirala pa se zakljucak sam namece
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
mandibulas wrote:pa sta bi' jel' popustio od prve ili se pravi jos uvijk "da ne zna o cem se tu radi" (mozda ti njemu trebas reci "ej da ja tebe pitam nesto, znas li ti kako ide "ono u ono"??)
ako ne zna okani se corava posla, i zovi onok motoristu nek' mu demonstrira "sta je boz'je davanje"
jos uvijek nije popustio... eh sad sam mu rekla.. subota je nasa, pa ti sad vidi.. kaze dobro, moze..
pa da vidimo i njega na djelu...
a motorista........
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Tri djevojke iz Zimbabvea silovale 17 muškaraca
Tri žene iz Zimbabvea uhapšene su i optužene za silovanje 17 muškaraca u protekle dvije godine u toj zemlji.
Istražitelji u mjestu Gweru, trećem najvećem gradu u Zimbabveu, pronašli su 33 kondoma sa spermom u automobilu kojim su djevojke kidnapovale žrtve. Na meti ovih djevojaka najćešće su bili autostoperi.
Žrtvama bi nudile prijevoz, a zatim bi ih odvodile u skrovita mjeste i napadale ih. Sve tri djevojke su srednjim 20-im, a identificirane su kao Rosemary Chakwizira, Sophie Nhokwara i Netsai Nhokwara. One su uhapšene nakon što su skrivile saobraćajnu nesreću u Gweru, udaljenom 300 km od Hararaea, glavnog grada Zimbabvea.
"Svih 17 muškaraca je identificiralo sve tri djevojke i optužilo ih za silovanje. Većina njih ispričala je da bi im one ponudile piće u kojima je najvjerovatnije bilo neko umirujuće sredstvo ili bi im zaprijetile pištoljem", rekao je jedan policijski službenik.
"Određene zajednice u ovom društvu koriste spermu u svojim ritualima. Smatraju da je sperma korisna u regeneraciji života ili da je izvor života, a neki vjeruju da se njihova sreća može popraviti pomoću sperme. Siguran sam da to objašnjava ove slučajeve silovanja muškaraca", kazao je Watch Ruparanganda, profesor sociologije sa univerziteta u Zimbabveu.
(Sarajevo-x.com)
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
u pravilu sam protiv takvog silovanja,jer kao sto rekoh-nasilje je neprihvatljivo...medutim ja bih im ipak mogao malo zazmiriti...dakle sto drugo reci nego...silujte me...@
Tigris wrote:......ma silovala bi , sto ne bi ........ne moze vise ovako....mladost mi prodje
otkud to...pa zar ti nisi moralista
I, obratno!