bolje sutiti
Moderator: Krokodil Behko
Eto iz iskustva
Moje neko misljenje je da neki ljudi misle svi su protiv njih, samo cekaju da ih zajebuMunDzi wrote: 13 Sep 2020, 18:15 Ne vole da se svadjaju, niti se svadjaju,
ali uzivaju da nerviraju i da nekom krv piju na slamcicu,
sa doziranim hinjskim podjebavanjem,
sve uz osmijeh.
E takva sorta mi je najmrza, kako u real life tako i u virtuelnom.![]()
Vise se volim posteno popickati s nekim i uzajamno nagovoriti,
bar znas na cemu si,
cist racun,
pa ili ces izaci na zelenu granu, izmiriti i imati neku dozu uzajamnog boljeg razumjevanja,
ili prekrizit i stavit tacku.
Bipolar disorderElTriconi wrote: 13 Sep 2020, 18:46Moje neko misljenje je da neki ljudi misle svi su protiv njih, samo cekaju da ih zajebuMunDzi wrote: 13 Sep 2020, 18:15 Ne vole da se svadjaju, niti se svadjaju,
ali uzivaju da nerviraju i da nekom krv piju na slamcicu,
sa doziranim hinjskim podjebavanjem,
sve uz osmijeh.
E takva sorta mi je najmrza, kako u real life tako i u virtuelnom.![]()
Vise se volim posteno popickati s nekim i uzajamno nagovoriti,
bar znas na cemu si,
cist racun,
pa ili ces izaci na zelenu granu, izmiriti i imati neku dozu uzajamnog boljeg razumjevanja,
ili prekrizit i stavit tacku.![]()
U stvarnosti zaboli nekog k.... za tebe, moras bas toj osobi nesto uradit da se pocne interesovat za tebe. Sad jel pozitivno il negativno sve zavisi![]()
I kasnije sto sutis pa onda pogađanja igrat se sa tobom,Mala_Mu wrote: 13 Sep 2020, 18:43Eto iz iskustva
A ne stvarno.. Ni u reali.
Jednostavno ne znam se svadjati
Ovo kao da sam ja pisala![]()
Nesam skolovala za ote stvari ali ima takvih ljudiFuddo wrote: 13 Sep 2020, 18:47Bipolar disorderElTriconi wrote: 13 Sep 2020, 18:46
Moje neko misljenje je da neki ljudi misle svi su protiv njih, samo cekaju da ih zajebu![]()
U stvarnosti zaboli nekog k.... za tebe, moras bas toj osobi nesto uradit da se pocne interesovat za tebe. Sad jel pozitivno il negativno sve zavisi![]()
Pa ne slusas ih.
Ne treba se plaho trudit oko ljudi i cerat ih u suru. Najbolje je ako si u mogucnosti otici sto dalje i bila.jelena... wrote: 13 Sep 2020, 18:50 Teške riječi...ah te teške riječi...i one na svoj način doprinose bogatstvu jednog jezika![]()
a vala i dobro dođu nekad da se čovjek što preciznije izrazi u komunikaciji sa osobama koje smatra neotesanim.![]()
Legnu...koo budali šamar, dva...šest, što bi naš maštoviti i nimalo suptilni narod reko.![]()
Ali...jednu stvar je važno naglasiti kad su teške riječi u pitanju...
ne vrijedi ih trošiti baš na svakog, pogotovo ne na one koji su na njih do te mjere oguglali da ih više maltene i ne razlikuju od...dobro jutro, dobar dan, dobro veče, kako ste....mogla bih nešto pojest, odoh vode popit il moram u wc otić...![]()
Nema takvih ljudi na poslu a van posla sa takvima i ne pricam, jednostavno nikad taj kontakt ne predje u nesto ozbiljnije od kako je, uranio naspavo i toFuddo wrote: 13 Sep 2020, 18:52Pa ne slusas ih.ElTriconi wrote: 13 Sep 2020, 18:50
Nesam skolovala za ote stvari ali ima takvih ljudi
Ne znam sta i kako samo znam da te izmore pricom da su oni zrtva, radje bih kopo dva sata vego šnjime pio kafu po sata, manje se cojek umori ocam![]()
Ako bas ne moras. Recimo na poslu.
Onda sam vices jest tako je
I boli te briga sta je reko
Kad zavrsi zaboravis da si bio u njegovom prisustvu.
Otvoris sebi pivu i upalis netflix
Izvini matere tiElTriconi wrote: 13 Sep 2020, 18:55Nema takvih ljudi na poslu a van posla sa takvima i ne pricam, jednostavno nikad taj kontakt ne predje u nesto ozbiljnije od kako je, uranio naspavo i toFuddo wrote: 13 Sep 2020, 18:52
Pa ne slusas ih.
Ako bas ne moras. Recimo na poslu.
Onda sam vices jest tako je
I boli te briga sta je reko
Kad zavrsi zaboravis da si bio u njegovom prisustvu.
Otvoris sebi pivu i upalis netflix![]()
lakse je kopati sto puta i cumur utovarati
Ma ima vamo u fameliji svega, bizi goni
A to
Dobro je pa ne zivimo u istoj sobi, vako se vidimo jednom u nekolko i bila
Kako kae corba kae
Moje je misljenje da si mogao iznijeti svoje misljenje bez citiranja mog posta jer ne vidim nikakvu relaciju tvog misljenja sa mojim postom.ElTriconi wrote: 13 Sep 2020, 18:46
Moje neko misljenje je da neki ljudi misle svi su protiv njih, samo cekaju da ih zajebu![]()
Ma razumijem
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests