Odlicno. Zahvaljujem.Lavlje_srce wrote: 13 Sep 2020, 14:53Objasnila ti je @spacebound, nemam volje dalje elaborirati. Misli sta god zelis.Mirelam wrote: 13 Sep 2020, 13:24Mozda, ali pitanje je za Lavlje. Ne razumijem ovaj tip sarkazma pa sam zamolio da mi se objasni. Jedino ako je sramota pitati stvari koje mi nisu jasne da bi ih stavio u odredjeni kontekst i pokusao da ih razumijem.
BiH pred najezdom hiljada migranata
Moderator: Krokodil Behko
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
- Status: Offline
Re: Hiljade migranata lutaju Sarajevom, građani Ilidže najavljuju proteste
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2764 times
- Been thanked: 22841 times
Ne pratim, ne zamaram se vise uopste sa tim. Ne moze njima niko nista jos. Sve ove godine svi konci i sve igre su u njihovim rukama. Odigrace i ovu u svoju korist. Uzdaj se u se i u svoje kljuse. Eventualno cekaj da pomru. Ne moze im niko nista. Ni jednim, drugim, trecim. Jedni druge drze. Elem, pusimo ga ko i do sada. Za pametne, strucne i drugacije ovde nema mjesta. Djeca ce nam otici il pod njihovu sapu. Trece nema. Tuga nastavlja a kraja nema.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine
Ko, imenuj ga?
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13881 times
- Been thanked: 22830 times
Sta da ti obrazlozim?
Neki od njih su operativci srbijanskog BIA.
Nemas pojma sta ti se spremalo.
Neke stvari nisu za foruma.
Dozvolite da se obratimo
- SociologBosmal
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 92 times
Fudo ohani malo.
Kad budes ovdje zivio s nama, i dijelio nasu muku, probleme i sve ostalo s cime se susrecemo,onda bi bio meritoran komentarisati. Ovako iz daleke AmErike, komentarisati,praviti se pametovati za lokalnu zajednicu gdje ne zivis, nije ti to fer i posten, nisi objektivan
Kad budes ovdje zivio s nama, i dijelio nasu muku, probleme i sve ostalo s cime se susrecemo,onda bi bio meritoran komentarisati. Ovako iz daleke AmErike, komentarisati,praviti se pametovati za lokalnu zajednicu gdje ne zivis, nije ti to fer i posten, nisi objektivan
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Necu da ohanem.SociologBosmal wrote: 14 Sep 2020, 00:27 Fudo ohani malo.
Imam pravo da komentarisem.
Komentarisi i ti sta hoces.
Bas me briga.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine
Ma dobro ne mozemo od fudde ocekivati da zna. Nit vidi, nit gleda nit osjeti sto mi svaki dan gledamo. Ja ih znam dobro, i jedne i druge. I znam kome bi radje dijete povjerio... Ovim ne bi ni kanarinca dao. Ukrali bi mu bobe a macku optuzili da je ona.Ja ih toliko mrzim da je to nevjerovatno. Sam sebe iznenadim. Nikom zlo ne zelim al sutra nek pomru sto se mene tice. Svi zajedno s dodama i draganima...
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2681 times
- Been thanked: 8288 times
Ako dodje birat bakira ili konakovica, crno nam se pise
- Čarobni
- Inventar foruma
- Been thanked: 13 times
Dovešće ih Šefik i SDA još 10 miliona ako treba, pa taman da su svi iz ISIL-a došli.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Polako.HAVANA wrote: 14 Sep 2020, 00:31Ma dobro ne mozemo od fudde ocekivati da zna. Nit vidi, nit gleda nit osjeti sto mi svaki dan gledamo. Ja ih znam dobro, i jedne i druge. I znam kome bi radje dijete povjerio... Ovim ne bi ni kanarinca dao. Ukrali bi mu bobe a macku optuzili da je ona.Ja ih toliko mrzim da je to nevjerovatno. Sam sebe iznenadim. Nikom zlo ne zelim al sutra nek pomru sto se mene tice. Svi zajedno s dodama i draganima...
Ja razumijem i tebe, i znam o cemu pricas.
I sve je to tako ko sto kazes, ima svakakve bagre.
Al ove je trebalo srusiti, sto brze to bolje, dok veca steta nije napravljena.
Dozvolite da se obratimo
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Vidim da ne zna. Niti taj iz prve ruke. Ma meni je vise bilo do onog da je poenta mijenjati. Danas promijenis jednog sutra ces drugog, prekosutra treceg. Samo mijenjaj, kad levat vidi da ne moze kako hoce onda ce i raditi ko nesto. Dovoljno govori da su ovi samo iz inata i kontru pucali i vec je bilo rezultata. Daleko su i oni od dobrog, ali u toliko smo kurcu da je kontriranje iz nekog hira donosilo pozitivne i bolje rezultate nego sto su ikad bili.HAVANA wrote: 14 Sep 2020, 00:31Ma dobro ne mozemo od fudde ocekivati da zna. Nit vidi, nit gleda nit osjeti sto mi svaki dan gledamo. Ja ih znam dobro, i jedne i druge. I znam kome bi radje dijete povjerio... Ovim ne bi ni kanarinca dao. Ukrali bi mu bobe a macku optuzili da je ona.Ja ih toliko mrzim da je to nevjerovatno. Sam sebe iznenadim. Nikom zlo ne zelim al sutra nek pomru sto se mene tice. Svi zajedno s dodama i draganima...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Treba mijenjati, treba davati sansu boljima, pametnijima.Vrag wrote: 14 Sep 2020, 00:40Vidim da ne zna. Niti taj iz prve ruke. Ma meni je vise bilo do onog da je poenta mijenjati. Danas promijenis jednog sutra ces drugog, prekosutra treceg. Samo mijenjaj, kad levat vidi da ne moze kako hoce onda ce i raditi ko nesto. Dovoljno govori da su ovi samo iz inata i kontru pucali i vec je bilo rezultata. Daleko su i oni od dobrog, ali u toliko smo kurcu da je kontriranje iz nekog hira donosilo pozitivne i bolje rezultate nego sto su ikad bili.HAVANA wrote: 14 Sep 2020, 00:31
Ma dobro ne mozemo od fudde ocekivati da zna. Nit vidi, nit gleda nit osjeti sto mi svaki dan gledamo. Ja ih znam dobro, i jedne i druge. I znam kome bi radje dijete povjerio... Ovim ne bi ni kanarinca dao. Ukrali bi mu bobe a macku optuzili da je ona.Ja ih toliko mrzim da je to nevjerovatno. Sam sebe iznenadim. Nikom zlo ne zelim al sutra nek pomru sto se mene tice. Svi zajedno s dodama i draganima...
Al ne treba iz hira, cisti kontriranja radi
Vidi pod trump
Dozvolite da se obratimo
- Vrag
- Forum [Bot]
Za pocetak i kontriranje dobro dodje. Kad jednom postave ljestvicu isti je ne obaraju. To je samoubistvo.Fuddo wrote: 14 Sep 2020, 00:46Treba mijenjati, treba davati sansu boljima, pametnijima.Vrag wrote: 14 Sep 2020, 00:40
Vidim da ne zna. Niti taj iz prve ruke. Ma meni je vise bilo do onog da je poenta mijenjati. Danas promijenis jednog sutra ces drugog, prekosutra treceg. Samo mijenjaj, kad levat vidi da ne moze kako hoce onda ce i raditi ko nesto. Dovoljno govori da su ovi samo iz inata i kontru pucali i vec je bilo rezultata. Daleko su i oni od dobrog, ali u toliko smo kurcu da je kontriranje iz nekog hira donosilo pozitivne i bolje rezultate nego sto su ikad bili.
Vidi pod trump
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Za pocetak se vrlo lako moze pretvoriti u kraj.
Ne valja kako razmisljas.
Vodis se emocijama.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine
Dosta je ovde pametnih bilo, i mladih, skolovanih, par starijih sa iskustvom u realnom sektoru. Neopterecenih. Znam ih licno i ko su i sta su. Rado cu kafu popiti s njima. S ovim majmunima kad se nadjem slucajno za istim stolom, sramota me mene samog. Fuj. Zasto ne probati? Ne valja, mijenjaj. Za ove znamo da ne valjaju, zasto ih ne mjenjamo? Znamo svi kako i zasto...Jaki su brate, drzava za njih. Godinama stvarana. Sve igranke oni organizuju. I organizovace. Ko neko podje nesta, al u to ide i igranka... Obezvrijede, nalazu il ga kupe, skrenu... Nista od njega. I sto je mislio, nista od toga.Fuddo wrote: 14 Sep 2020, 00:46Treba mijenjati, treba davati sansu boljima, pametnijima.Vrag wrote: 14 Sep 2020, 00:40
Vidim da ne zna. Niti taj iz prve ruke. Ma meni je vise bilo do onog da je poenta mijenjati. Danas promijenis jednog sutra ces drugog, prekosutra treceg. Samo mijenjaj, kad levat vidi da ne moze kako hoce onda ce i raditi ko nesto. Dovoljno govori da su ovi samo iz inata i kontru pucali i vec je bilo rezultata. Daleko su i oni od dobrog, ali u toliko smo kurcu da je kontriranje iz nekog hira donosilo pozitivne i bolje rezultate nego sto su ikad bili.
Vidi pod trump
- Vrag
- Forum [Bot]
Kakve ba emocije?
Ako hocu promjenu moram za nekog drugog glasati, logicno zar ne?
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Predlozite Tim migrantima na ulici da krenu prema emiratima Katar je planiran 2022 za Svjetsko prvenstvo u fudbalu treba im radnika ko kise !!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3039 times
Jest oni vole raditit, sa vole raditi ne bi bjezali prema Zapadnim zemljama da vise na socijali.Calla wrote: 14 Sep 2020, 13:00 Predlozite Tim migrantima na ulici da krenu prema emiratima Katar je planiran 2022 za Svjetsko prvenstvo u fudbalu treba im radnika ko kise !!
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820