Nemoj da i Rum sad bude urednik pa ces dobiti po glavi druze neplavianimals wrote: 14 Sep 2020, 14:05 Ovdje vise u upravi nego radnika...
tipicno Bosanska birokratija..

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Nemoj da i Rum sad bude urednik pa ces dobiti po glavi druze neplavianimals wrote: 14 Sep 2020, 14:05 Ovdje vise u upravi nego radnika...
tipicno Bosanska birokratija..
Pa ja ne znam ko je vise urednik..
Narod ( a ne pojednci ) bi trebao birat vlast, FM........itd....spacebound wrote: 14 Sep 2020, 13:45 Eh, cuj, zna se da je tvoja zadnja. Pa normalno da je njena zadnja, zena napravila forum, zena finasira forum, a mi svi smo njeni gosti.
I nema diktature pri biranju fm, svi predloze koga bi, ko bude imao najvise glasova taj i dobije.
I da morete se smijat u Vip lozi pricat viceve il dogovorit nekog zafrkavat zajedno a da taj ne zna da ste se dogovoriliMaja wrote: 14 Sep 2020, 14:11 I evo, 21 nas online, od trenutnih modova ja sama. Mislite da mogu i mozemo sve upratiti. A ovo je sve zbog vaseg kmecanja o offtopicu i uvredama, da mozemo sve pratiti.
Da si pametnije birala bilo bi ihi viseMaja wrote: 14 Sep 2020, 14:11 I evo, 21 nas online, od trenutnih modova ja sama. Mislite da mogu i mozemo sve upratiti. A ovo je sve zbog vaseg kmecanja o offtopicu i uvredama, da mozemo sve pratiti.
STA bice, VEC je :hitler
Jest da se pretvorim u tebe.Julia-Klara wrote: 14 Sep 2020, 13:47 Mutevelija crce od ljubomore
Uzivaj dok se ja ne vratim pa te pocnem banovati : pusa
Maja wrote: 14 Sep 2020, 11:16 Jelena i duminjo, nora i mrh.
Htjeli smo uzeti njih cetvero za urednike i vip. Iako se cinilo previse, nismo mogli izbaciti nikog od njih.
Jedva smo eliminisali i ostale.
Nazalost, jelena je odustala od urednistva, tako da imamo novog urednika duminja i dva vipa nora i mrh.
Veceras cu obaviti sve te formalnosti.
Dobrodosli u tim![]()
Mutevelija wrote: 14 Sep 2020, 13:39Mislis misle da uticu.na biranju forumasa mjeseca.Maja wrote: 14 Sep 2020, 13:09 Vip forumasi ucestvuju u biranju forumasa mjeseca, novih vipovaca i urednika, kao i u donosenju odluka o nekim promjenama na forumu, te imaju pristup podforumu za moderatore.
Takodje, dodijeli im se par podforima koji zele moderisati.
Znaci, imaju sve sto i moderatori, osim mogucnosti banovanja i moderisanja komplet foruma.
Zna se da je tvoja zadnja,.oni dodju ko inventar![]()
Pa nisu bas toliko novi ako imas i stare.Krokodil Behko wrote: 14 Sep 2020, 14:39
Biće, sabura
Mutevelija wrote: 14 Sep 2020, 13:39
Mislis misle da uticu.na biranju forumasa mjeseca.
Vidim, raspričao si se, pa da i ja kažem koju.
Zapravo, nerijetko zaboravimo na forumaša mjeseca, msm Maja, pa ja bumpiram temu i otpočnem s glasanjem. Radili su to i ostali u administraciji. Jel ti stvarno misliš, da je Maji ili meni, biranje forumaša mjeseca, najveća briga u životu?
SDA je glasala i izglasala nove urednike i vipove, na demokratski način. pri čemu je itekako uzeto u obzir mišljenje članstva, ili bar većeg dijela. Tako ti je svugdje u ovoj dimenziji i tu bih završio diskusiju.
GranapcadMutevelija wrote: 14 Sep 2020, 13:39Mislis misle da uticu.na biranju forumasa mjeseca.Maja wrote: 14 Sep 2020, 13:09 Vip forumasi ucestvuju u biranju forumasa mjeseca, novih vipovaca i urednika, kao i u donosenju odluka o nekim promjenama na forumu, te imaju pristup podforumu za moderatore.
Takodje, dodijeli im se par podforima koji zele moderisati.
Znaci, imaju sve sto i moderatori, osim mogucnosti banovanja i moderisanja komplet foruma.
Beni wrote: 14 Sep 2020, 14:44GranapcadMutevelija wrote: 14 Sep 2020, 13:39
Mislis misle da uticu.na biranju forumasa mjeseca.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests