Kako si samo uvek nezna i nasmejana,Lavlje_srce wrote: 15 Sep 2020, 23:35Necu, to je dio tvog imidza.Ja cu samo sutiti, tako rade ove fine kao ja.
![]()
Evo sad cu. Sve za tvoje lajkove.![]()
Plenis duhom
Energijom
Srce
Kako si samo uvek nezna i nasmejana,Lavlje_srce wrote: 15 Sep 2020, 23:35Necu, to je dio tvog imidza.Ja cu samo sutiti, tako rade ove fine kao ja.
![]()
Evo sad cu. Sve za tvoje lajkove.![]()
U pravu si. Vrlo sam osjetljiva na tudje energije. Moram biti nezna i nasmejana kad sam okruzena plemenitim ljudima. To mi dodje spontano.
Pa et vidisLavlje_srce wrote: 15 Sep 2020, 23:47U pravu si. Vrlo sam osjetljiva na tudje energije. Moram biti nezna i nasmejana kad sam okruzena plemenitim ljudima. To mi dodje spontano.![]()
Kad mi se javno izvinis za sve ruzne stvari koje si mi rekao.
Zbog ovog komentara (ako se izvini) poslacu sliku samo njemu.
Sta me ti sad zezas?greeneyes wrote: 15 Sep 2020, 23:56 izvini, duso, izvini, za moju tugu ne brini..stranicu novu okreni..
Sta je tugica Zanki?
Kad nece Fudo da se ja izvinim..Lavlje_srce wrote: 15 Sep 2020, 23:58Sta me ti sad zezas?greeneyes wrote: 15 Sep 2020, 23:56 izvini, duso, izvini, za moju tugu ne brini..stranicu novu okreni..![]()
![]()
nijedan post nije povezan ne kuzin nistaLavlje_srce wrote: 16 Sep 2020, 00:03Sta je tugica Zanki?
Metni se ti, ja svakako nisam ni imala namjeru.
Ko igra za raju a zanemaruje taktiku...
Nasla sam pravi nacin da ga odbijem na sigurnu razdaljinu.
Najvažnije da je iskreno izvinjenje.
I don't care.