Ejs, tepala miLavlje_srce wrote: 16 Sep 2020, 22:15Nisi ni ti cuo kad sam ti tepala (a necu nikad vise).To je vrijednije od 100 atributa.
![]()
Nisam, kako cu cuti kad si odmah izbrisala
Moderator: Krokodil Behko

Ejs, tepala miLavlje_srce wrote: 16 Sep 2020, 22:15Nisi ni ti cuo kad sam ti tepala (a necu nikad vise).To je vrijednije od 100 atributa.
![]()

Jesam Boga mi, dosla mi luda.Fuddo wrote: 16 Sep 2020, 22:16Ejs, tepala miLavlje_srce wrote: 16 Sep 2020, 22:15
Nisi ni ti cuo kad sam ti tepala (a necu nikad vise).To je vrijednije od 100 atributa.
![]()
Nisam, kako cu cuti kad si odmah izbrisala

Ja ja rodjoMister No wrote: 16 Sep 2020, 22:46 I tebi luda samo dođe kad je Fudo tu.
Nije MunDzi bezveze ljubomorisala.
Dlake i bosanska dusa cuda cine kod hanuma.

Dobro, hvalio si se i obdarenom hargijom i to je imalo ogroman uticaj.

Nisam bolan,

Ne, nego Fuddin imidz to moze podnijeti.Mister No wrote: 16 Sep 2020, 22:46 I tebi luda samo dođe kad je Fudo tu.

Gotovo je, cijelo selo sad prica.

Narasto sam ko munaraLavlje_srce wrote: 16 Sep 2020, 22:59Ne, nego Fuddin imidz to moze podnijeti.Mister No wrote: 16 Sep 2020, 22:46 I tebi luda samo dođe kad je Fudo tu.
Ima kratak fitilj, groznu jezicinu, ali je raja. S drugim osobama se ne mogu opustiti, ako se sjecas nikad se nisam ni opustala za sve ove godine, ali kad su tu Zanki i Fuddo tu u paru, moguce je zezati se. Ako cemo iskreno, Zanki je tu sinoc bila presudna, a ne Fuddo.
Eto, i to smo rijesili (zbog ovih upadica i potrebe za objasnjavanjem svega i svacega, forum me najvise nervira).![]()
![]()
![]()

Lavlje_srce wrote: 16 Sep 2020, 22:59Ne, nego Fuddin imidz to moze podnijeti.Mister No wrote: 16 Sep 2020, 22:46 I tebi luda samo dođe kad je Fudo tu.
Ima kratak fitilj, groznu jezicinu[/i], ali je raja. S drugim osobama se ne mogu opustiti, ako se sjecas nikad se nisam ni opustala za sve ove godine, ali kad su tu Zanki i Fuddo tu u paru, moguce je zezati se. Ako cemo iskreno, Zanki je tu sinoc bila presudna, a ne Fuddo.
Eto, i to smo rijesili (zbog ovih upadica i potrebe za objasnjavanjem svega i svacega, forum me najvise nervira).![]()
![]()
![]()

Sto prije i da i ako budete mene stavljali na spisak ne pisete Snowie nego jedno od sljedecih opcija:

4. Djevojka sa imenom na slovo V.Blink♡Once wrote: 16 Sep 2020, 23:25Sto prije i da i ako budete mene stavljali na spisak ne pisete Snowie nego jedno od sljedecih opcija:
1. Blink♡Once
2. Blink
3. Once
Hvala![]()

Ironija

nije

Svejedno ironicno je.